x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stirista Malvina

Stirista Malvina

de Adriana V. Paduraru    |    15 Sep 2006   •   00:00
Stirista Malvina
VEDETE
Fata de la Meteo a trecut la pupitrul buletinului informativ de la ora 17:00

Fiecare om isi doreste mai mult in viata. Este cazul si Malvinei Popa, pana nu de mult prezentatoarea rubricii Meteo de la TVR 1. Acum, frumoasa bruneta a trecut in spatele pupitrului de stiri, prezentand buletinul informativ de la ora 17:00. Este convinsa ca experienta capatata la Meteo ii este de folos in noua misiune, "cu toate ca nu a fost vorba despre o transmisiune in direct".

VIS. Vedeta TVR 1 isi dorea sa faca de mult acest pas. A considerat insa ca este mai bine sa se pregateasca intens si apoi sa astepte momentul oportun pentru a demonstra ce poate.

"Dupa cursul de dictie au urmat alte ore de pregatire si simulari de jurnal. Imi doream sa devin prezentatoare de stiri cu tot ceea ce implica acest lucru: sa fii informat, sa stii contextul fiecarui eveniment si sa stii sa sustii cu informatii de context orice breaking news. Este o munca deosebit de complexa si asta ma atrage cel mai mult", a adaugat Malvina.

Ea este constienta de faptul ca, la fiecare pas inainte, lumea vrea si mai mult. Totusi, cel putin pentru un moment, stirista doreste sa se perfectioneze in noul domeniu de activitate.

"La fiecare pas pe care il fac, lumea se asteapta din start la mai mult. Acum ma voi concentra asupra a ceea ce am de facut... Apoi, cine stie? Exemple am destule in jurul meu. Deocamdata, mai am de lucru la actuala mea ipostaza si sunt constienta ca mai am multe de invatat", a mai spus Malvina.

PASIUNI. Cu toate ca are un program incarcat, Malvina nu uita niciodata de pasiunile sale. "Timp exista pentru orice, daca vrei. In ultimul timp insa, nimeni nu mai are rabdare sa joace cu adevarat o partida de sah. Jogging si aerobic fac de cateva ori pe saptamana", a mai spus prezentatoarea "Buletinului de stiri" de la ora 17:00.

Colaborarea cu TVR a inceput in martie 2003. Un an mai tarziu, in paralel cu rubrica meteo, a moderat alaturi de Albertina emisiunea culinara "Cuptorul Magic".

Albertina i-a fost colega si la o rubrica saptamanala in Jurnal - "Vremea Mondenitatilor".

Sahul este sportul pe care l-a practicat si studiat in copilarie, iar fiecare partida jucata a fost considerata o provocare.

Viata i-a oferit intotdeauna surprize placute, tocmai de aceea se considera o persoana foarte norocoasa.

"Imi doream sa devin prezentatoare de stiri cu tot ceea ce implica acest lucru: sa fii informat, sa stii contextul fiecarui eveniment si sa stii sa sustii cu informatii de context orice breaking news" Stirista Malvina
×