x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tamango la Divertis Mall

Tamango la Divertis Mall

de Jurnalul National    |    31 Oct 2007   •   00:00
Tamango la Divertis Mall

Tamango, consilier onorific al premierului Călin Popescu-Tăriceanu pentru problemele romilor, a primit titlul "Louis Armstrong al jazz-ului".

Tamango, consilier onorific al premierului Călin Popescu-Tăriceanu pentru problemele romilor, a primit titlul "Louis Armstrong al jazz-ului".


OFERTĂ RESPINSĂ. După ce a infierbăntat atmosfera la Sibiu, la prima ediţie a festivalului „World Music Days", mărturisind pe scenă că a suferit mult căt a stat in puşcărie, dar că acum s-a cuminţit, Tamango a declarat sămbătă, că nu este interesat să cănte pentru regele Cioabă sau impăratul Iulian al ţiganilor. „Eu sunt consilierul lui Tăriceanu. Nu mă interesează să cănt la ţiganii dumneavoastră de la Sibiu (la regele Cioabă şi la impăratul Iulian ). Să fie sănătoşi. Noi suntem artişti. Am atestat. Noi am căntat in lume, mai ales in Marea Britanie".


FESTIVAL. Trupa Tamango Shukar căntă muzică ursărească, veche de un secol, dar repusă in valoare pe ritmuri de jazz, fiind una din cele mai aplaudate prezenţe la festivalul de la Sibiu. Tamango a concertat pănă acum in zece ţări europene, bucurăndu-se de succes. Repertoriul este extrem de vast şi original: de la doine de jale sau puşcărie, pănă la improvizaţii de jazz sau hore ţigăneşti pline de ritm şi vitalitate. World Music Days este un festival ce incearcă să deschidă gusturile muzicale ale sibienilor, obişnuiţi cu cel mai longeviv festival de jazz din Romănia, care are un renume consolidat in peste 30 de ani. Festivalul se va incheia sămbătă seara.

Tamango la Divertis MallTamango si Hara

Â

×
Subiecte în articol: magazin tamango