x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Taramul pasiunii

Taramul pasiunii

de Adriana V. Paduraru    |    21 Apr 2006   •   00:00
Taramul pasiunii
SERIALE&TELENOVELE
Gabi Spanic si SaÃşl Lisazo revin pe micile ecrane ale romanilor

"Taramul pasiunii", telenovela care o va readuce Acasa pe indragita actrita Gabriela Spanic, este o incursiune in lumea vinului, a podgoriilor aducatoare de bogatie, a pasiunilor dezlantuite.

PROTAGONISTI. Gabriela va face pereche, pentru a doua oara, cu frumosul si apreciatul actor SaÃşl Lisazo. Producatorii i-au ales pe cei doi pentru a fi iubiti in "Taramul pasiunii", dupa ce aceasta pereche a facut furori in toate tarile in care a fost difuzata telenovela "Pentru iubirea ta".

SaÃşl Lisazo a cucerit inimile romancelor de-a lungul anilor in productiile "Gitanas", "Pentru iubirea ta", "Dreptul la viata", "Copilul adus de mare". El va da viata in cea mai noua productie Telemundo unui barbat atragator, sofisticat si distins.

DEBUT MUZICAL. In aceasta telenovela, Gabriela are ocazia de a-si demonstra talentul de cantareata, pentru ca va interpreta atat tema muzicala de pe coloana sonora, "Tierra de pasiones", cat si alte melodii din coloana sonora a productiei. In plus, actrita a anuntat ca va scoate primul album de melodii "rancheras".

Telenovela s-a filmat in intregime la Miami, unde s-au construit spatii speciale pentru a crea podgorii nemarginite. Acolo lucreaza sute de imigranti, oameni care sunt in cautarea visului american.

×