x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Te bat,te mut

Te bat,te mut

08 Sep 2011   •   21:00
Te bat,te mut

Cand o doamna isi spune ca s-a dus la marmacie sa-si ia pastila de a doua zi inseamna ca ti-a facut o confidenta si ca barbatul posesor de madular de langa dansa a mutat-o toata noaptea de colo pana colo, eventual de pe-un picior pe altul, de pe pat pe jos si-apoi, in mod definitiv obscen, pe masa din bucatarie.

Asa am aflat si noi, intamplator, de-o confidenta scapata involuntar prin peretii apartamentului de catre niste vecini cam guralivi ai unui prieten de bere. Acesta se lauda ca nu stie prea multe despre vecinii sai de bloc, desi locuieste de-o viata acolo. Desigur, deoarece este negru de culoare si deoarece romanii sunt curiosi din fire, de fiecare data cand trec unii pe langa altii, amicul si vecinii cum ar veni, se privesc cu uimire: ei pe el deoarece se asteapta, probabil, sa vina ziua cand omul se va spala si va deveni alb ca ei – dansii in multul stupid care le populeaza creierul n-au priceput ca oamenii sunt diferiti nu doar ca atitudine, ci si la culoare – iar daca nu, sa se care dracului la alta scara, ca ei nu mai pot asa, cu un colocatar tuciuriu, iar el, amicul, ii priveste la randul sau cu uimirea creierului ceva mai educat care nu poate patrunde, deh, atat de adanc, meandrele prostiei genuine.

POVESTEA 1. Noi, pe de alta parte, ne laudam cu o pe­re­che de vecini sexagenari, cu inima mare, ospitalieri de alt­fel, dar maruntei la trup si la mansarda. Acestia, dupa ce te saluta cu zambetul larg si cu un 'Doamne-ajuta' rostit patimas, se fereaca la dansii in apartament unde incep in­variabil sa se gratuleze unul pe celalalt cu cele mai de­sa­varsite si mai savuroase invective muncitoresti posbile, de genul celor in care barbatul fie isi invita apasat femeia sa ii presteze un sex oral daca ciorba e prea acra, fie ii ex­plica acesteia despre cum ar intentiona sa ii mute gatii ma­mei sale daca ea, femeia, nu-si inchide pliscul urgent. Fe­me­ia insa, nici chip sa amuteasca. Cu un glas zgarietor de pi­ti­gaiat, aceasta se-mpauneaza toata si isi trimite consor­tul in vizita la mama dracului, dupa care sugereaza si ea, la randu-i, ca poate nici lui nu i-ar strica un sex oral, ca poa­te-asa are sa-i miroasa gura mai frumos. Cum spu­neam, un ade­varat basm rostit dulceag la ceasuri adanci din noapte, printre par­turi grele evacuate la veceul blocului cu pereti subtiri, comun cu dormito­rul nostru.

POVESTEA 2. Amicul insa are o istorioara si mai faina: perechea de deasupra lui, mai tanara, ce-i drept, desfasoara si ea lupte verbale la tonuri inalte. Doar ca atunci cand moara muierustii scapa de sub controlul atent al ghiolbanului obosit dupa o zi de munca, acesta ii prezinta repede varianta cu gatii mamei – pe alocuri si cu raposatii din partea acesteia – dupa care ii expune situatia in termeni cat se poate de concisi: 'Fa, daca nu taci, te bat, te mut, te bat, te mut etc.' (unde m se va citi f). Ei, nu-i asa ca la tinerete viata e mai dulce? Precum si perspectivele mai atragatoare.

×
Subiecte în articol: fun