x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    10 Mar 2006   •   00:00
Telecomanda

Urmariri si cazuri reale

DETECTIV X / ACTIUNE / VINERI / 20:00
Din 10 martie, Prima TV va aduce in prim plan emisiunea "Detectiv X", in care sunt prezentate cazuri inspirate din realitate. Sorin Godi, Ramona Rusu si Bogdan Vladau vor interpreta rolurile unor detectivi particulari. Ei vor incerca sa faca lumina in cele mai "intunecate" cazuri, pentru a-i aduce in fata justitiei pe cei mai de temut infractori. Ramona Rusu (fata pe care o stiti din "Baieti buni" si din reclamele pentru ciocolata si cafea) interpreteaza rolul Ramonei Dumitrascu, tanara absolventa a Scolii de Ofiteri de Politie.

Se intorc vedetele

O VEDETA POPULARA / DIVERTISMENT / SAMBATA / 15:00
Sambata se va da startul unui nou sezon al emisiunii "O vedeta populara". Invitatii Iulianei Tudor vor fi unele dintre cele mai apreciate glasuri ale Moldovei: Sofia Vicoveanca, Laura Lavric, Mioara Velicu, Margareta Clipa, Matilda Pascal Cojocarita, Daniela Condurache, Anton Achitei si cateva dintre cele mai renumite ansambluri locale.

Din nou copil

VREAU SA FIU / DIVERTISMENT / SAMBATA / 9:30
Itsy si Bitsy, doi copii de extraterestri, vin in fiecare sambata, la TVR 1, in emisiunea-reportaj "Vreau sa fiu… cu Itsy si Bitsy", ca sa invete cate ceva despre felul de a fi al pamantenilor. Cele doua personaje incearca sa afle ce inseamna sa fii pi-lot, medic veterinar, arhitect etc.

Nicola vs Frankfurt

VACANTA MARE / DIVERTISMENT / DUMINICA / 20:30
Dedicata femeilor, editia din 11 martie a rubricii "Noi nu suntem normali" ii aduce in fata telespectatorilor pe Nicola si pe Gheorghe Stefan, primarul orasului Piatra-Neamt, alias Pinalti. Nicola va veni in platou special pentru... Frankfurt.

Harry Potter din Berceni

PIATA DIVERTIS / DIVERTISMENT / DUMINICA / 22:15
In aceasta duminica, in Piata Divertis, invitat de onoare va fi Viorel Alifie zis si Harry Potter din Berceni (rol interpretat de Catalin Mireuta). Doctorul Alifie este un adevarat magician, de unde si porecla de Harry Potter. Cremele sale au facut minuni pe pielea multor politicieni si oameni de afaceri.

Culise "Cei mai iubiti"

CUM SA FITI CEI MAI IUBITI / DIVERTISMENT / VINERI / 23:10
Gianina Corondan a intrat in culisele show-ului "Cei mai iubiti", editia 2006, si va scoate la lumina toate acele lucruri mai putin vizibile pe micul ecran. Vedetele participante la emisiune au fost interogate de Gianina, iar rezultatul interogatoriului va fi facut public vineri seara.

Calista nu se lasa

Calista Flockhart (foto) revine pe micile ecrane. In "Brothers and Sisters", ea va juca impreuna cu Rachel Griffiths, vedeta din "Sub Pamant SRL". Serialul urmareste povestea a doua surori vitrege care preiau afacerea familiei dupa moartea tatalui lor. Pana atunci, pe Calista o puteti vedea in fiecare marti la Pro Cinema in serialul "Ally Mc’Beal". Totodata, ea va fi gazda editiei din aceasta sambata a emisiunii "Saturday Night Live", difuzata de la ora 0:00, de Pro Cinema.

Tatal lui Jojo, romancier debutant

Zilele acestea, tatal lui Jojo, vedeta Antenei 1, isi va lansa pe piata primul sau roman. Tiberiu Alexandru Ionescu a scris "Puntea suspinelor" in urma cu 30 de ani, roman ce descrie relatia dintre doi studenti prieteni si Bucurestiul acelor ani. "Tatal meu a scris proza, poezie si eseuri toata viata lui. Niciodata insa nu a avut puterea si curajul sa mearga mai departe si sa prezinte scrierile sale unei edituri. Dar mi-am facut o promisiune pe care am reusit sa o indeplinesc: aceea de a incepe sa-i public cartile", spune Jojo. Urmatoarea carte este deja in plan, de data aceasta va fi vorba de versuri.
×