x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    24 Feb 2006   •   00:00
Telecomanda

Alti "Gogomani"

CEI TREI GOGOMANI / SIT-COM / JOI 20:30
Aniela, Ovidiu si Bogdan revin la ANTENA 1 nu sambata, asa cum telespectatorii s-au obisnuit, ci joia, de la ora 20:30. Surprizele nu se opresc aici. Ei au pregatit un sit-com nou, purtand titlul "Cei trei gogomani", trei prieteni veniti din provincie, care locuiesc intr-un apartament inchiriat din Capitala. Pentru ca stau impreuna de putin timp, ei incearca sa se adapteze rigorilor traiului in comun. Convietuirea a doi barbati cu o femeie cu care nu au legaturi de sange sau relatii amoroase este un context care va duce la aparitia multor situatii pline de haz.

"Popularii" fac strip-tease

ANTENA 1 / REVANSA STARURILOR / DIVERTISMENT / DUMINICA / 20:30
Dansatoarea din buric Jasmine, Simona Suhoi de la Senzual, Cornel Pasat, liderul grupului Flamingo Boys, si colegul lui, Mihai Mitoseru, alaturi de Bianca de la Flamingo Girls vor fi prezenti in aceasta duminica la "Revansa starurilor". Ei au acceptat provocarea cantaretilor de muzica populara, pentru a le demonstra acestora ca pot canta la fel de bine pe cat danseaza. Popularii Nicoleta Voica, Maria Carneci, Cornelia si Lupu Rednic, Alexandru Pugna nu se vor lasa mai prejos si vor "executa" un numar special de... strip-tease.

Manechine "scanate" de Haiducii

FETE FIERBINTI / DIVERTISMENT / SAMBATA / 22:00
Saptamana aceasta, grupul manechinelor care beau doar apa plata cu lamaie vin la Prima TV. Cele cinci, una mai frumoasa ca alta, vin sa incinga atmosfera la "Fete fierbinti". Dana, Roxana, Mari, Raluca si Andreea vor fi atent "analizate" de "Haiducii" Catalin, Marian si Cristi. In final, la ultima runda, locurile se schimba.

Doi Nelu Curca in "La bloc"

PRO TV / LA BLOC / SIT-COM / LUNI-JOI / 22:15
Nelu Curca, celebrul personaj din serialul "La bloc", exista cu adevarat! El este taximetrist, administrator de bloc si poate fi intalnit pe strazile din Ploiesti, orasul de bastina al lui Mihai Coada, actorul care il interpreteaza pe Nelu Curca. Adevaratul Nelu Curca isi va interpreta propriul rol in episodul cu numarul 359 al serialului "La bloc", ce va fi difuzat luni, 27 februarie.

Lupta pentru Eurovision

EUROVISION / CONCURS / VINERI - 20:20 / SAMBATA - 20:10 / DUMINICA - 20:10
22 de melodii vor participa la semifinalele Eurovision organizate de TVR in zilele de 25 si 26 februarie. Piesele vor fi impartite in doua, la fiecare semifinala participand cate 11 trupe si solisti. In fiecare seara vor fi votate sase melodii, astfel ca la finala de duminica vor participa 12. Cea mai buna dintre acestea va reprezenta Romania la finala Eurovision, care va avea loc la data de 20 mai, la Atena.

Cei mai iubiti romani

CEI MAI IUBITI / DIVERTISMENT / MIERCURI / 20:10
Prima zi a lunii martie aduce la TVR 1 cea de-a patra editie a emisiunii "Cei mai iubiti". Miercuri, Andreea Marin va fi gazda unei gale in cadrul careia telespectatorii ii vor cunoaste pe cei mai iubiti dintre romani. Categoriile din acest an sunt in numar de 15, cu doua mai mult decat cele de anul trecut. Invitatele speciale ale acestei editii sunt fetele de la Azucar Moreno.

Joe Pesci pentru Papa

PRO CINEMA / SATURDAY NIGHT LIVE / TALK-SHOW / SAMBATA / 0:00
Dupa rolurile de mafiot care l-au consacrat, Joe Pesci a hotarat sa schimbe registrul. Invitat special al emisiunii "Saturday Night Live", Pesci va arata telespectatorilor si latura sa religioasa. In timpul monologului de la inceputul show-ului, actorul a tinut permanent in mana fotografia Papei Ioan Paul al II-lea, fotografie distrusa de Sinead O’Connor intr-o editie anterioara a emisiunii.

Schimbari la Stela si Arsinel

SARE SI PIPER / DIVERTISMENT / DUMINICA / 12:30
Emisiunea "Sare si piper" de la National TV, moderata de Stela Popescu si Alexandru Arsinel, s-a imbogatit cu inca o colaboratoare. Mihaela Serban (foto), managera Agentiei Cosmopolitan Models, a dat RAI Uno pe National TV. Duminica, Mihaela o va avea ca invitata in rubrica ei pe regizoarea Beatrice Rancea, premiata la Gala Femeilor de succes de anul trecut.
×