x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    06 Ian 2006   •   00:00

Mai multe desene animate

DESENE ANIMATE / DIVERTISMENT / ZILNIC / 07:00 - 1:00 / JETIX
Noul an a adus celor mici mai multe ore de desene animate. Prichindeii care urmaresc canalul Jetix au din acest an trei ore in plus de desene. Postul va avea in aceasta saptamana si doua premiere. "Pucca" este una dintre ele. Pucca, fiica energica si poznasa a unui proprietar de restaurant chinezesc, este indragostita de Garu, un student ninja foarte serios... Puteti urmari aventurile acestui personaj in fiecare zi, incepand cu 9 ianuarie 2006, la orele: 8:15, 9:30, 14:00, 15:05, 17:50, 19:35. Si tot de luni, 9 ianuarie, "Spioanele" vin cu noi episoade la 8:15, 14:00 si 19:35.

Serial nou la Prima

ANCHETA MILITARA / SERIAL / LUNI / 16:30 / PRIMA TV
Luni, 9 ianuarie, la Prima TV debuteaza un nou serial de actiune, productie SUA 2003: "Ancheta Militara". Serialul se concentreaza pe dinamica unei echipe fortate sa lucreze impreuna in situatii de stres major. Cel care conduce acest grup de personalitati colorate este agentul special NCIS Leroy Jethro Gibbs, un fost sergent tunar din armata marina. Sub comanda lui Gibbs este agentul special Anthony Dinozzo, un fost detectiv criminalist. Li se alatura Abby Sciuto, un specialist autorizat, om de stiinta talentat, si agentul special NCIS Timothy McGee, specialist in IT. Doctorul Donald "Ducky" Mallard este cel care asista echipa, cel care stie tot, a vazut tot si nu ezita sa-si exprime opiniile.

Irina aduce din nou cafeaua

CU IRINA LA CAFEA / DIVERTISMENT / SAMBATA / 16:30 / TVR 1
Dupa aproape trei saptamani de vacanta, creatoarea de moda Irina Schrotter revine pe sticla. De sambata, 7 ianuarie, ea se intoarce la TVR 1 cu emisiunea "Cu Irina la cafea". In prima editie din noul an, Irina il va avea ca invitat principal pe cunoscutul Horia Brenciu. Amandoi vor modera emisiunea in care vor aduce invitati-surpriza! Si pentru ca in timpul emisiunilor sale, Horia Brenciu i-a obisnuit pe telespectatori sa le cante, el nu va face exceptie de la regula nici de data aceasta. Va canta cateva dintre piesele pe care le-a inregistrat in perioada in care a lipsit de pe micul ecran.

Se intorc "Nevestele disperate"

NEVESTE DISPERATE / SERIAL / LUNI - MIERCURI / 21:00 / TVR 1
De la 9 ianuarie, TVR 1 aduce din nou cel mai de succes serial american al anului 2004: "Neveste disperate". Lansat in America la 3 octombrie 2004, a atras la debutul sau 21 milioane de telespectatori. Recordurile nu se opresc aici. In Norvegia a fost desemnat cel mai vizionat serial american, iar in Australia a avut cei mai multi telespectatori pe care i-a avut vreodata un serial in aceasta tara. Si in Romania filmul si-a castigat o multime de fani, acest lucru ducand la decizia de reluare a serialului. "Neveste disperate" a adunat doua premii "Globul de Aur" (pentru cel mai bun serial de televiziune si pentru cea mai buna actrita intr-un serial de comedie sau muzical - Teri Hatcher) si doua premii Emmy (pentru cea mai buna actrita intr-un serial de comedie - Felicity Huffman si premiul pentru cel mai bun regizor al unui serial de comedie - Charles McDougall).

Dezastre naturale si imagini apocaliptice

SUPERVULCANUL / DOCUMENTAR / LUNI / 16:30 / TVR CULTURAL
Povestile inspaimantatoare care circulau inainte de anul 2000, in legatura cu un posibil sfarsit al lumii, i-au inspirat pe autorii documentarului britanic Supervulcanul (2005). In primul episod, evenimentele se petrec in anul 2020, iar omenirea este confruntata cu amenintarea suprema: eruptia unui supervulcan gigantic care "fierbe la foc mic" sub Parcul Yellowstone. Scenariile apocaliptice sunt "impanate" cu simulari pe calculator si beneficiaza de argumentatii stiintifice ale unor cercetatori care analizeaza subiectele propuse.

Leacuri babesti sau stiinta?

BATALIA PENTRU AURUL VERDE / DOCUMENTAR / JOI /16:30 / TVR CULTURAL
"Batalia pentru aurul verde", coproductie europeana realizata in 2005, urmareste parcurgerea istoriei plantelor medicinale care - din cele mai vechi timpuri si pe toate continentele - au fost utilizate de oameni pentru a se vindeca. Si azi, doua treimi din populatia plane-tei continua sa apeleze la "leacurile babesti", cel mai des folosite in Africa, Asia si America Latina. La inceputul secolului al XX-lea, in Occident, dezvoltarea chimiei si a medicinii a scazut mult influenta practicilor obscurantiste, a practicilor medicale traditionale si folosirea plantelor medicinale. Dupa o paranteza de aproape un secol, Occidentul este pe cale sa redescopere binefacerile plantelor medicinale.
×
Subiecte în articol: serial