x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

11 Noi 2005   •   00:00
Telecomanda

Octavian Belu si Mariana Bitang, un cuplu de "Geniali"


Divertisment / Vineri si Duminica / 20:30 /Antena 1

In acest week-end, la Antena 1 sunt sarbatoriti doi "Geniali": Mariana Bitang si Octavian Belu, fostii antrenori ai echipei Romaniei de gimnastica. Prezentatorii acestei gale, Alessandra Stoicescu si Dan Negru, au spus ca, multumita celor doua personalitati, Romania a fost, ani de-a randul, "Brazilia in gimnastica". Telespectatorii vor afla ca Simona Amanar a castigat 35 de medalii olimpice, mondiale si europene, mai bine de 200 de medalii in toata cariera si ca a stat opt ani in cantonament. De asemenea, Octavian Belu povesteste pe larg despre experienta sa de figurant din timpul studentiei, intr-o productie cinematografica semnata de Sergiu Nicolaescu. Atmosfera din platou a fost destinsa si placuta, probabil si datorita faptului ca Dan Negru este prieten cu mai multe gimnaste, printre care Simona Amanar, Maria Olaru si Lavinia Milosovici.

Potter, la Garantat 100%
Divertisment / Duminica / 23:30 / TVR 1

Invitata lui Catalin Stefanescu este Sally Potter - renumita regizoare de film european, scenarista, coregrafa si cantareata. Potter a inceput sa faca filme inca din adolescenta, abandonand scoala la varsta de 16 ani. In acelasi timp a inceput sa ia si lectii de dans. A continuat cu aceste doua activitati, in paralel, pana cand a regizat filmul "The tango lesson" ("Lectia de tango") in 1997, in care a interpretat pentru prima oara un rol intr-un film regizat chiar de ea. Este un star al cinematografiei europene, regizand de-a lungul timpului filme pentru care a primit multe premii: "Thriller" (1979), "The Gold Diggers" (1983) cu Julie Christie in distributie, "The London Story" (1986), "Orlando" (1992) - care a beneficiat de o importanta recunoastere internationala, "The tango lesson" (1997) - nominalizat la Premiile BAFTA la categoria "Cel mai bun film".

"Scoala Vedetelor"… polivalente
Divertisment / Vineri / 20:30 / TVR 1

Elevii "Scolii vedetelor" nu se limiteaza numai la muzica. Multi dintre ei au numeroase talente si reusesc sa imbine "Scoala" cu diverse alte preocupari. De exemplu, Oana Tache se pregateste pentru Bacalaureat si admiterea la facultate. De asemenea, ea a inceput sa ia lectii de actorie la Teatrul studentesc "Podul", sub coordonarea profesorului Catalin Naum. Oana doreste sa urmeze atat Facultatea de Actorie, cat si pe cea de Regie de Film. Intre timp, "eleva" colaboreaza si la o binecunoscuta revista pentru tineri si se ocupa de organizarea mai multor petreceri ale liceenilor. Cum in aceasta vara Oana a implinit 18 ani, mama ei s-a hotarat sa ii plateasca scoala de soferi. In plus, tanara a legat o prietenie foarte stransa cu Matei Stanculescu, co-prezentator la "Oala sub presiune", de la TVR 2.

"Mereu prieteni", cu tenis si surprize
Divertisment / Joi / 20:00 / Prima TV

Andreea Raicu ii va avea ca invitati pe Ilie Nastase si pe Andreea Marin. "Zana Surprizelor" a venit insotita de sora sa - Laura - si de Cove, iar fostul tenisman va fi sustinut de sotia Amalia si bunul sau prieten Agop. Ilie Nastase va povesti cum si-a cunoscut sotia, iar Andreea va dezvalui ce senzatie a avut in momentul in care a ajuns pe Kilimanjaro. "Ardei", asa cum ii spun prietenii Andreei, se declara a fi un mare "fan" al acordeonului, instrument la care si canta, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna. Muzica este agreata si de partea cealalta a "fileului". Atat Amalia, cat si Ilie sunt fani convinsi Sting, prin "intermediul" caruia s-au si cunoscut. De asemenea, Andreea si Ilie au avut parte de o "surpriza". Cei doi au fost filmati cu camera ascunsa, prilej pentru Ilie de a asista la un "concert" de "zile mari". Pagina realizata de (Adriana V. Paduraru)

Jugaru, recuperator de gaini
Divertisment / Joi / 21:30 / Prima TV

Gabi Jugaru, farsorul de la Prima TV, va intra, saptamana aceasta, in pielea unui mecanic auto si a unui tigan. Avand probleme cu masina firmei la care lucreaza, un tanar merge la un service auto, recomandat de asociatul sau. Tanarul este abordat de "mecanicul" Gabi Jugaru, sef de tura si responsabil de tot ceea ce "misca" in service. El l-a informat pe barbat ca masina sa este "putin plecata" pana la Giurgiu. A doua farsa are loc in comuna Vidra. Costumat in tigan, Jugaru se opreste in fata unei gospodarii din comuna. Insotit de medicul veterinar din zona, acesta da de veste cum ca rascumpara gainile oamenilor, amenintate de gripa aviara.

Steven Seagal, la SNL
Divertisment / Sambata / 23:15 / Pro Cinema

Invitat pentru a fi gazda la Saturday Night Live intr-o editie difuzata de Pro Cinema, sambata, de la 23:15, Steven Segal nu s-a inteles tocmai bine cu echipa de la SNL. Lucru subliniat de acestia intr-o editie viitoare, cand gazda a fost Nicolas Cage. Invitatul special al lui Seagal este Michel Bolton. Artistul va interpreta doua dintre cele mai cunoscute piese ale sale: "Time, Love & Tenderness" si "Love is a Wonderful Thing", iar telespectatorii Pro Cinema vor putea urmari integral performanta lui Seagal care i-a atras antipatia echipei SNL.

Ernest o ajuta pe "tradata" Elena
Reality-show / Luni / 21:00 / Prima TV

La "Tradati in dragoste", telespectatorii o vor cunoaste pe Elena G. din Alexandria. Ea are 33 de ani si de o luna si jumatate este mamica. Elena sustine ca relatia cu partenerul sau s-a racit in ultima perioada a sarcinii. Femeia vrea sa afle daca sotul ei o insala, pornind de la faptul ca, desi pana in luna a saptea de sarcina, partenerul era foarte dragastos, acum nici macar nu o mai saruta. Ea a marturisit ca a apelat la "Tradati in dragoste" pentru ca numai adevarul o va ajuta sa-si gaseasca linistea sufleteasca de care are nevoie pentru a-si creste copilul.
×