x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

21 Oct 2005   •   00:00
Telecomanda

Draga Olteanu Matei, o cariera de jumatate de veac

Divertisment / Vineri, Duminica / 20:30, 21:30 / Antena 1
Superproductia "Geniali" va debuta vineri, de la ora 20:30, si va continua duminica, de la ora 21:30, la Antena 1. Prima invitata a celui de-al doilea sezon, Draga Olteanu Matei, povesteste despre copilaria, adolescenta, partenerii ei de pe scena de teatru, dar mai ales despre rolurile care i-au marcat viata. Prezentatorii acestei gale sunt vedetele Antenei 1 Mircea Radu si Simona Gherghe. Va fi si o dubla aniversare: la 24 octombrie, actrita va implini 72 de ani de viata si 50 de ani de cand a pasit pentru prima data pe o scena de teatru. In emisiune ii vor fi alaturi Florin Piersic, Dorina Lazar, Aristide Buhoiu, Andrei Blaier, Nicu Constantin, Catrinel Dumitrescu, Titi Rucareanu, Theodor Stolojan, Dan Mihaiescu, Sergiu Nicolaescu, Maria Buza, Ileana Vulpescu, Gheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt, Alexandra Velniciuc. (C.O.)

"Super Nanny", solutia pentru copii si parinti

Reality-show / Duminica / 21:00 / Prima TV
Duminica aduce la Prima TV un nou program de tip reality-show: "Super Nanny". Irina Petrea este o "super nanny", care va sta la dispozitie cu sfaturi si raspunsuri la orice intrebare legata de educatia copiilor recalcitranti. Emisiunea nu se adreseaza numai familiilor care au copii, ci si celor care isi doresc sa aiba. Daca aveti nevoie de sfaturi avizate sau chiar de ajutor, nu ezitati sa o contactati pe super-dadaca de la Prima TV. In prima editie, familia ajutata de dadaca este din Barlad. Edit si Valeriu Dumitrascu au apelat la "Super Nanny" in speranta ca aceasta va reusi sa schimbe comportamentul fetitei lor, Teodora, de trei ani. (Cristina Ologeanu)

Cristi Tabara si Leslie Hawk la Buhusi

Talk-show / Sambata / 18:30 / Pro TV

Noua tinta aleasa de Cristi Tabara pentru campania "Te vezi la stirile Pro TV" este un cartier din Buhusi, in care saracia lucie domneste pe strazi si prin case. Aici a ales mama actorului Ethan Hawk, Leslie, sa dea o mana de ajutor pentru ca atat copiii, cat si parintii lor sa poata zambi mai des in viitor. Mama starului hollywoodian a pus pe picioare o fundatie ce se ocupa de tinerele din colonia de rromi de la Buhusi. Scopul acestei fundatii: emanciparea intr-o societate aproape medievala. Subiecte tabu ca egalitatea intre sexe si contraceptie nu au fost deloc ocolite de munca lui Leslie Hawk. (C.O.)

Derby-ul etapei a 10-a

Fotbal / Vineri - Duminica
Debutul etapei a 10-a a Diviziei A are loc astazi de la ora 15:00, o data cu inceperea partidei Gloria Bistrita - FCM Bacau, transmisa in direct de Telesport. Sambata, la 14:00, are loc confruntarea dintre CFR Cluj si Poli Iasi, difuzata live de National TV, urmata de la ora 15:00 de inca trei meciuri: Jiul Petrosani - Pandurii Targu Jiu (transmis de Telesport), FC National - Farul Constanta (difuzat de TVR2), precum si FC Vaslui - Otelul Galati. Duminica, de la ora 15:00, microbistii au de ales intre partidele FC Arges - Poli Timisoara, transmisiune realizata de National TV, si confruntarea dintre Sportul Studentesc - Dinamo Bucuresti, de pe Telesport. Telespectatorii romani nu pot rata ultimul meci al etapei a 10-a: derby-ul Rapid - Steaua. Partida va fi transmisa de TVR 1, incepand cu ora 20:15. (Adrian Vaduva)

Eurovision la 50 de ani

Muzica / Sambata / 21:55 / TVR 1
Concursul international de muzica usoara Eurovision aniverseaza 50 de ani de la prima editie. Tocmai de aceea, sambata, TVR 1 va transmite, in direct de la Copenhaga, spectacolul aniversar al concursului care, an de an, a unit Europa. Pe scena vor fi prezenti castigatorii celor 50 de editii. Gazdele evenimentului sunt, la randul lor, participanti din anii trecuti. Este vorba despre Katrina Leskanich, solista trupei britanice Katrina and the Waves, castigatorii editiei din 1997, si de Renars Kaupers, vocalistul formatiei daneze BrainStorm, care au obtinut locul al treilea in 2000. (C.O.)

Documentar marca Andreea Marin si Calin Vrabie

Documentar / Marti / 21:00 / TVR 1

Echipa formata din Calin Vrabie si Andreea Marin a pregatit publicului TVR 1 o noua surpriza: un film documentar despre viata militarilor Batalionului 812 Soimii Carpatilor din Bistrita, batalion romanesc plecat in Irak, la Nasyria. Oamenii vorbesc pe de o parte despre misiuni, despre foc, ambuscade, insurgenti, iar pe de alta parte isi amintesc de familii si de promisiunile facute celor din tara. Imaginile ii surprind pe soldati in timpul primei misiuni din Nasyria sau cand impodobesc bradul trimis din Romania. (C.O.)

Barbat cu parfum de femeie

Reality-show / Luni / 21:00 / Prima TV
Petra are 45 de ani, iar sotul ei 52. Sunt casatoriti de 23 de ani si au un copil de 11 ani. Petra banuieste ca sotul o inseala, tocmai de aceea a apelat la "Tradati in dragoste" pentru ca in ultima vreme comportamentul acestuia lasa de dorit. Intre cei doi soti nu mai exista comunicare, iar barbatul vine acasa tot mai tarziu, mirosind a parfum de femeie, altul decat cel folosit de Petra. El motiveaza ca munceste si ca trebuie sa mearga la diverse intalniri cu avocati si notari. (C.O.)
×