x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

30 Sep 2005   •   00:00
In "Animat Planet" totul e posibil
Divertisment / Sambata / 22:00 / Antena 1

La Antena 1, in aceasta sambata, debuteaza serialul de parodie "Animat Planet". Doar in acest serial ii puteti vedea pe actorii scenei politice asa cum nu ii veti vedea in realitate: Ion Iliescu imbracat in calugarita, zburand ca un fluturas, Traian Basescu, prieten la catarama cu Adrian Nastase. Vor fi parodiate jurnalele de stiri, talk-show-urile, emisiunile de divertisment, evenimentele din fotbal sau din politica, vedete, cantareti sau diverse formatii de muzica pop si rock. Vocile personajelor sunt asigurate de membrii grupului Divertis, dar vor fi folosite si vocile reale ale personajelor. Regia si animatia sunt realizate de Tudor Avramut, iar Florin Lazarescu si Lucian Dan Teodorovici, doi tineri scriitori consacrati castigatori a numeroase premii de specialitate, formeaza echipa de scenaristi. (C.O.)

Nemuritorul Charles Chaplin
Documentar / Sambata / 15:10 / TVR Cultural

TVR Cultural le pregateste iubitorilor filmului mut o surpriza de proportii. Dupa difuzarea productiei "Goana dupa aur", programata pentru sambata, ora 14:00, in aceeasi zi, de la ora 15:10, veti putea urmari un documentar dedicat marelui si nemuritorului Charles Chaplin. "Chaplin prin ochii prezentului" reuseste o prezentare aparte a operei lui Charles Chaplin, primul geniu al cinematografiei. In documentarul de 10 episoade, fiecare film al lui Chaplin este comentat de cate un regizor contemporan, care impartaseste sentimentele sale legate de modul cum Chaplin i-a influentat si inspirat cariera cinematografica. (Cristina Ologeanu)

Jugaru, un gigolo de ocazie
Divertisment / Joi / 20:30 / Prima TV

In aceasta editie a "farselor lui Jugaru", victima este o femeie din Craiova care vine in delegatie in Bucuresti. Dupa ce se cazeaza la hotel, linistita, femeia se duce sa faca un dus. Dar, surpriza, se trezeste in camera cu un... gigolo. Nimeni altul decat Gabi Jugaru. Intre cei doi are loc o serie de replici comice si… stupide. Jugaru ii face declaratii "fierbinti" peste care femeia nu trece nepasatoare. (Cristina Ologeanu)

Divizia A - Etapa a opta
Fotbal / Vineri - Duminica

Vineri, 30 septembrie, de la ora 15:00, Sportul Studentesc va intalni pe Otelul Galati, meci ce va fi transmis in direct de Telesport. Urmatoarele patru confruntari se vor desfasura in prima zi a lunii octombrie dupa cum urmeaza: FC Vaslui - FC National (ora 14:45 - Telesport), CFR Ecomax Cluj - Pandurii Tg. Jiu (ora 15:00), Jiul Petrosani - Poli Timisoara (ora 15:00, National TV) si Farul Constanta - FC Arges (ora 17:00, TVR 2). Duminica, 2 octombrie, de la ora 15:00, Gloria Bistrita va intalni pe Dinamo, partida ce va fi transmisa de National TV. Incepand cu ora 20:15, TVR 1 va difuza confruntarea dintre Steaua si FCM Bacau. Ultimul meci al serii le va avea ca protagoniste pe echipele Rapid si Poli Unirea Iasi. Partida va fi transmisa in direct de Telesport, de la ora 21:00. (Adriana Paduraru)

Tradata in dragoste cu o blonda
Reality show / Luni / 21:00 / Prima TV

Protagonista editiei de luni a emisiunii "Tradati in dragoste" este Miruna, o tanara bucuresteanca. Ea are 23 de ani, este casatorita de doi ani si are un copil dintr-o relatie anterioara. Miruna a apelat la serviciile echipei coordonate de Ernest dupa ce a gasit fire de par blond in patul conjugal. Dar si pentru ca sotul ei si-a schimbat atitudinea fata de ea. Femeia a fost de acord sa ii fie montate camere de filmat in casa, astfel incat barbatul sa poata fi surprins asupra "faptului" si pentru ca dovezile incriminatorii sa nu poata fi contestate. (C.O.)

"Gogomanii", terorizati la filmari
Divertisment / Sambata / 22:30 / Antena 1

Ovidiu Cuncea, Bogdan Talasman si Aniela Petreanu, actorii care joaca in "Gogomanii", au avut parte de intamplari nefericite la primele filmari. Episodul la care ne referim a fost realizat la temperaturi de 32 de grade Celsius. Mai bine sub soare decat in ploaie. Numai ca Ovidiu, Aniela si Bogdan au avut de luptat cu niste inamici redutabili: tantarii. Bogdan Nicolescu, producatorul executiv al show-ului, a oprit filmarea pentru ca oamenii sa-si poata achizitiona sprayuri care sa indeparteze enervantele insecte. (C.O.)

Plus/minus arta
Talk-show / Miercuri / 22:00 / TVR Cultural

Un nou talk-show debuteaza miercuri la TVR Cultural: "Plus/minus arta". Emisiunea moderata de Cristina Modreanu porneste de la ideea ca nu orice "fapt de cultura" este benefic. In fiecare editie, in functie de exemplele din domeniile alese, emisiunea va include scurte cronici ale unor consultanti de specialitate, tineri critici recunoscuti pentru profesionalismul si incisivitatea lor: Iulia Blaga (film), Paul Cernat (literatura), Cosmin Costinas (arte vizuale), plus "antirecomandari" din domeniul teatrului asigurate de nimeni alta decat moderatoarea emisiunii. (Cristina Ologeanu)
×