x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

23 Sep 2005   •   00:00
Telecomanda

Regal de divertisment - "Impreuna suntem Antena 1"

"Din dragoste", "Ziua judecatii", "Canalul de stiri", "Revansa starurilor", "Gogomanii", "Animat planet", "Divertis", "9595 - Te invata ce sa faci" si nenumarate block-bustere reprezinta o parte din oferta de programe de toamna a Antenei 1. Diversitatea programelor a fost motivul pentru care, in colaborare cu Valeriu Lazarov, a fost pregatit un spectacol de divertisment, ce va fi difuzat duminica, de la ora 21:15, la care au participat toate vedetele postului. Mircea Radu va interpreta "Obladi, Oblada", acompaniindu-se la chitara. Simona Gherghe va demonstra ca poate oricand sa candideze la MTV Music Awards, iar Mihaela Radulescu va dansa, alaturi de Ovidiu Cuncea, pe muzica din "Cartea junglei". De asemenea, telespectatorii ii vor cunoaste pe protagonistii telenovelei "Secretul Mariei", dar si pe cei ai thriller-ului psihologic regizat de Dan Paduraru, "Un caz de disparitie". (Adriana Paduraru)

Incepe "Secretul Mariei"

Duminica, la ora 20:15, debuteaza indelung asteptata coproductie Antena 1 - "La Dolce Vita Production" (compania lui Valeriu Lazarov), telenovela "Secretul Mariei", scrisa dupa o idee a celebrului star argentinian Gabriel Corrado. In "Secretul Mariei", telespectatorii vor avea sansa sa vada de luni pana miercuri, de la ora 22:00, o intriga palpitanta, personaje fascinante, decoruri si costume spectaculoase si interpreti exceptionali, printre care: Anemona Niculescu, Olga Delia Mateescu, Ioan Isaiu, Cristian Popa, Dana Magdici, George Mihaita, Liviu Varciu (L.A.), Toma Danila, Alina Profir. Pentru a transpune pe ecran povestea plina de suspans, emotie si drama a gemenelor Maria si Lorena, Valeriu Lazarov a apelat la o echipa de profesionisti argentinieni, oameni cu experienta de o viata in televiziune si in realizarea unora dintre cele mai bune si iubite telenovele ale lumii. (Adriana Paduraru)

"Gogomanii", primul sketch-comedy show din Romania

"Gogomanii" este numele noii productii Antena 1, care va fi difuzata in premiera sambata, de la ora 22:30. In primul sketch-comedy din tara noastra, trei actori - Ovidiu Cuncea, Aniela Petreanu si Bogdan Talasman - joaca o pleiada de personaje in diferite sketch-uri cu durata intre 10 secunde si 2 minute. Actorii parcurg un vast registru de personalitati si atitudini, de la nesimtire si lipsa de scrupule pana la rafinament, de la stupefianta si ilara naivitate la inteligenta acida. Un gras simpatic si plin de candoare (Bogdan Talasman), un slabanog exuberant si inteligent (Ovidiu Cuncea) si o bruneta focoasa (Aniela Petreanu) se intalnesc pentru a crea o emisiune cu un umor spumos. "Gogomanii" are la baza un format german intitulat "Die Dreisten Drei" difuzat de postul de televiziune Sat 1. Rocsana Marcu si Razvan Popescu sunt invitatii primei editii. "Gogomanii" va revolutiona tipul de umor din Romania, gagurile prezentate in acest show fiind mai mult cinematografice. "Promitem sa nu fim deloc cuminti", afirma Bogdan Nicolescu, producatorul executiv al programului. (Adriana Paduraru)

Dinamo - Rapid, derby-ul etapei a saptea

La sfarsitul acestei saptamani, se desfasoara meciurile celei de-a saptea etape a Diviziei A. Sambata, de la ora 17:00, au loc patru intalniri dupa cum urmeaza: FCM Bacau - Farul Constanta (transmis in direct de TVR 2), Pandurii Tg. Jiu - Gloria Bistrita, Otelul Galati - CFR Ecomax Cluj (difuzat live de Telesport) si FC Arges - FC Vaslui. In aceeasi zi, dar de la ora 20:00, Poli Timisoara intalneste Sportul Studentesc, intr-o partida transmisa in direct de National TV. Duminica, de la ora 16:00, Telesport va transmite confruntarea dintre Poli Unirea Iasi si campioana en-titre - Steaua, iar National TV va difuza, de la ora 17:00, intalnirea FC National - Jiul Petrosani. Telespectatorii nu pot rata ultimul meci al etapei: derby-ul Dinamo - Rapid. Partida va fi transmisa de TVR 1, incepand cu ora 20:15. (Adriana Paduraru)

Rasnovul si Sieul fac schimb de mame

Saptamana aceasta, familiile Ciobanu si Cherejea fac "Schimb de mame" la Prima TV. Familia Ciobanu locuieste in Rasnov. Claudia este electrician la o firma in Brasov, iar sotul ei este bobinator la o alta firma in Bran. Claudiu, singurul copil al familiei Ciobanu, are 9 ani si este elev la Scoala Generala din Rasnov. Emilia si Vasile Cherejea sunt casatoriti de 17 ani si au doi copii, Maria si Ionut. Cei trei locuiesc in Sieu. Emilia este femeie de serviciu la Primaria din sat, iar Vasile este agricultor. Maria are 15 ani si este eleva la liceu, iar Ionut are 11 ani. Cum se vor descurca cele doua mame aflati urmarind "Schimb de mame", duminica, de la ora 21:00, la Prima TV. (Adriana Paduraru)

Votati Miss World Romania!

Romancele vor sa dovedeasca faptul ca se numara printre frumusetile lumii. Vineri, 30 septembrie, la TVR vom afla cine va reprezenta tara noastra la concursul Miss World, intre 110 concurente din intreaga lume, in luna decembrie, la Sanya, in China. Telespectatorii isi mai pot vota favoritele pana la data de 25 septembrie, pe site-ul oficial www.missworld.ro. Castigatoarea va primi titlul de Miss Popularitate. De asemenea, domnisoarele se pot inscrie de pe acum pe acelasi site pentru concursul de anul viitor. (A.P.)

Irina Schrotter ne invita din nou la o cafea

Dupa o pauza de cateva luni, emisiunea "Cu Irina la cafea" revine la TVR 1. Irina Schrotter se intoarce cu noutati din moda si viata mondena. Pentru ca prima emisiune din acest sezon (sambata, ora 15:20) va coincide cu incheierea Festivalului Cerbul de Aur 2005, ea va fi dedicata in mod special acestuia. Telespectatorii vor putea urmari reportaje speciale, comentarii si imagini din culise. Despre abordarea notiunii de moda, Irina a marturisit ca "vom incerca sa fim cat mai corecti, vom lauda ceea ce merita laudat si vom fi critici acolo unde este cazul. Emisiunea va pastra o tenta pozitiva si naturala". (Adriana Paduraru)
×
Subiecte în articol: paduraru