x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

16 Sep 2005   •   00:00

Senzatii tari, senzatii moi

C(RAMPE) - Gica
Click pentru a mari imaginea
Un nou spectacol de televiziune ameninta sa incante ratiunea... rectific... natiunea. E cu trei fete care ie colosal de bengoase (sau patru?) si foarte, dar foarte glumete. Am putea spune, fara teama sa gresim, ca fetele are desaga plina cu glumite, pentru dat la oamenii care altceva n-are ce sa face decat sa se uita la televizor duminica seara.

Acest frumos spectacol de divertisment are denumirea fireasca de "Bune si nebune", unde adjectivul "bune" face, nu-i asa, o subtila trimitere la alcatuirea anatomica a acestor fete (se presupune ca ne dam seama ca fetele sunt "bune", la modul ca sunt "bune" ca animale, daca ma-ntelegeti ce vreau sa spun) si, in acelasi timp, dupa ce ca sunt "bune" in aceasta acceptie, ca si cum n-ar fi suficient, fetele sunt si "nebune".

Uau! Ce combinatie toxica! Toxica vreau sa spun ... asta... ca... deci vreau sa spun ca, de fapt, aceasta combinatie toxica s-ar putea dovedi astfel pentru telespectatorul care, prin urmare, cum ar veni, ar putea sa se strice. De ras, fireste.

N-am vazut aceasta frumoasa emisiune de la bun inceputul ei, dar promit, pe cuvant de pionier si de soim al patriei, c-o sa remediez aceasta situatie, programandu-mi televizorul sa se puna singur pe pozitia "on" la ora ei de difuzare.

Da’ de vazut, tot am vazut. Am vazut, de pilda, cum una dintre aceste fete avea glume-n tolba cu unu’ care, se pare, detinea una bucata prietena, chestie care ar fi putut sa se sfarseasca in acel punct, din cauza lu’ o fata de la Pro. Cel putin asta am inteles eu. Bine, n-am inteles, totusi, de ce se radea isteric, dar poate unde sunt io prea morocanos in ultima vreme si d-aia. In fine, o chestie si mai misto s-a conturat in continuare, cand, dupa un scurt moment publicitar (ramaneti cu noi, OK, am ramas cu voi, acuma ce mai urmeaza?), am putut viziona un frumos potpuriu de alte si alte imagini "bune". Pentru amatorii de manele, care nu s-a putut stapani si-a dat pe o frecventa-pirat sa se delecteaza cu frumoasele melodii, sa spunem in ce consta acesta. Acesta consta in felul urmator: "Nu va suparati, puteti sa-mi faceti si mie o poza?... domnul nu se supara si se oferea sa-i faca o poza... "dar de-aici in jos as vrea... asa, stati putin, nu, nu, e buna lumina, c-am mai facut, stati putin, sa-mi scot sutienul spre vizionare... da, stiu, ca va tulbur simturile... asa, mai vreau... si acum inca una si gata, va multumesc!".

Pentru amatorii de senzatii tari, ne riscam cu o sugestie, daca se poate: sa dea pe "X-TREME", nu sa poposeasca pe Pro, unde n-ar putea avea parte decat de niste senzatii moi, niste senzatii asa, mai lesinate, ce sa mai spunem, ca ne si enervam acuma, de niste senzatii de toata jena.

In final, sa le uram bun-venit in vasta familie a vedetelor autohtone celor trei (patru?) fete, carora le dorim la mai multe emisiuni, mai, fetelor!

Mihaela aduce "Duminica in familie"


Dupa o scurta vacanta, de la 18 septembrie, ora 16:30, emisiunea "Duminica in familie", moderata de Mihaela Radulescu, isi reia locul in programul Antenei 1. Asa cum ne-a obisnuit si in sezonul trecut, Mihaela va aduce o multime de invitati de valoare cu povesti interesante. Nu vor lipsi rubricile noi: "Muzicoteca de aur", "Pofta buna de cultura" (care are menirea de a atrage atentia si de a mediatiza cel mai important eveniment cultural al saptamanii), "Zi de dar in calendar". "De gustibus" este o rubrica antikitsch, care va cauta adevaratele valori indiferent de domeniul in care acestea exista. Cea mai disputata rubrica a emisiunii va fi "Jos palaria!", deoarece Mihaela Radulescu si echipa vor alege "omul saptamanii". (C.O.)

Dan Negru a ajuns la "Ziua Judecatii"


Dupa "Competitia", "Batem palma!", "Ciao, Darwin!" si "Miss Divizia Sexy", Dan Negru se intoarce cu o noua emisiune: "Ziua Judecatii". Creatie a casei de productie italiene Endemol, emisiunea va fi cu siguranta unul dintre cele mai mari show-uri de divertisment facute in Romania. Spectacolul va fi filmat in cel mai mare studio al Antenei 1, in care vor intra atat cei 200 de oameni din juriu, concurentii, cat si echipa care lucreaza la emisiune. Adica in jur de 350 de oameni. "Este un spectacol adevarat, de mari dimensiuni. Ceea ce este foarte bine, fiindca ai mai multa libertate de miscare si oamenii se simt mai bine intr-un spatiu generos", afirma producatoarea Dana Mladin. Premiera va avea loc la data de 21 septembrie, la ora 20:30. "Ziua Judecatii" este o emisiune-concurs in care participantii, oameni obisnuiti, vor fi judecati de un juriu format din peste 200 de spectatori. (C.O.)

Brucan readuce profetiile


De la 18 septembrie, Pro TV continua pariul pe care Silviu Brucan l-a pus cu Romania. In 1990, analistul politic a declarat ca abia peste 20 de ani Romania va finaliza tranzitia catre economia de piata. Duminica de duminica ii va fi alaturi, de la ora 11:00, realizatorul Mihai Codreanu. In acest al noualea sezon de "Profetii despre trecut", Mihai Codreanu si Silviu Brucan promit ca firul rosu al emisiunii va trece prin cel mai important subiect al acestor ani: integrarea europeana. "In fapt, noi discutam pe tema celui mai important meci pe care il joaca Romania. Este vorba despre meciul cu forurile de la Bruxelles, meci cu o miza infinit mai importanta: integrarea europeana", marturiseste realizatorul emisiunii. (C.O.)

De 3 X Mihaela Tatu


De luni, incepand cu ora 23:00, Mihaela Tatu revine in forta la Acasa TV cu emisiunea "De 3 X femeie". Ea va fi prezenta pe sticla patru zile pe saptamana. Prima editie va fi cu totul speciala, pentru ca telespectatorii ii vor cunoaste mai bine pe actorii din telenovela "Lacrimi de iubire", ce va fi lansata tot luni, de la ora 20:30. Nu vor lipsi amanunte foarte interesante de pe platourile de filmare ale celei mai noi telenovele autohtone. Din acest sezon al emisiunii prezentate de Tatu, pe langa celebra trupa Flamingo Boys vor fi prezente si Flamingo Girls, care vor incinge atmosfera. De marti, 20 septembrie, "De 3 X femeie" va putea fi urmarita mai devreme, adica de la ora 22:30. (C.O.)

Pepe arbitreaza la Antena 1 "Revansa starurilor"


Nici Pepe nu va lipsi din grila de toamna a Antenei 1. De la 18 seprembrie, el va prezenta game-show-ul "Revansa starurilor". Se vor "duela" doua echipe de vedete, una va fi formata din cantareti de muzica populara, iar cealalta din personalitati din alte domenii (sport, muzica, politica etc.). Pepe va avea ajutoare patru fete superbe. Performantele celor doua echipe concurente vor fi judecate cu multa obiectivitate de cinci nume cu greutate: Rica Raducanu, Gil Dobrica, Cristina Rus, Crina Matei si Nicoleta Matei. (C.O.)
×