x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun TEO Live

TEO Live

de Adriana V. Paduraru    |    18 Ian 2008   •   00:00

Ediţia specială TEO Live, care va fi difuzată pe 20 ianuarie, este doar un preambul la emisiunea pe care vedeta o va prezenta zilnic la Prima TV, din 21 ianuarie, de luni până vineri de la ora 16:30 la 18:00.

PRIMA TV/TEO Live/Divertisment/Luni-vineri  16:30      

Ediţia specială TEO Live, care va fi difuzată pe 20 ianuarie, este doar un preambul la emisiunea pe care vedeta o va prezenta zilnic la Prima TV, din 21 ianuarie, de luni până vineri de la ora 16:30 la 18:00. Teo va transforma emisiunea într-o experienţă pozitivă prin interviuri cu celebrităţi, segmente axate pe perfecţionarea de sine şi implicarea caritabilă în evenimente. Energia sa debordanta va fi canalizată spre oamenii obişnuiti, Teo implicându-se în campanii care vor avea ca scop să ajute şi să îndeplineas­că visele telespectatorilor. De asemenea, va intervieva persoane publice şi politicieni, pe teme care le implică în mod direct, precum cancerul sau alte probleme sociale.

  

Autor necunoscut

ANTENA 1/ autor necunoscut/Talk-show/Luni    20:30

Cristian Bo­tez şi invitaţii săi din platou (Dan Ape­troaei – jurnalist –  Transilvania Ex­pres – Braşov, Ovi­diu Brăzdau – psi­holog – Psihologia Azi, respectiv Aurel Urse, agent-şef în cadrul Secţiei 14 din Bucureşti, vor încerca să facă lu­mi­nă în trei cazuri deosebite: o crimă co­misă în Braşov acum mai bine de nouă ani, o agresiune comisă în Cons­tanţa în 2001 şi dispariţia unui băieţel de 9 ani din Mihăileşti în 2003.

 

Domn’ Goe modern

PRIMA TV/Super Nanny/Reality-show/Duminică  20:30

Alexandru are 6 ani şi este “domnul Goe” în variantă contemporană. Se poate spune că micuţul are două “mame”, una mai cicălitoare decât cealaltă. Când părintele nu reuşeşte să se facă ascultat, intervine bunica, cea care pare să fie mai “eficientă”, asta poate şi pentru că, din când în când, mai aplică regula “bătaia-i ruptă din Rai”. Pentru că surioara Laura se alătură celor două femei pentru a-l potoli pe Alex, aceasta se transformă deseori în sacul de box al fratelui său.

 

Săptămâna Eminescu

TVR CULTRAL/ Săptămâna Eminescu/Cultură/Vineri-duminică  8:55

TVR Cultural vă propune cinci minute de poezie, în interpretarea unor actori tineri sau a altora deja consacraţi, dar şi prin vocea lui Mi­hail Sadoveanu. Telespectatorii îi vor putea urmări recitând din Eminescu pe Olga Tudorache, Adrian Pintea, Dinu Ianculescu, Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Florian Pittiş, Rodica Mandache, Ilinca Tomoroveanu, Alexandru Repan şi nu numai. 

  

Filiera produselor organice

ANTENA 3/ Filiera produselor organice/DocumentarVineri     22:15

Tot mai mulţi consumatori se orientează spre mâncarea organică, alarmaţi de o serie de temeri legate de sănătate. În Franţa, una din trei persoane consumă mâncare organică în mod obişnuit. Peste 80% din francezi spun că vor să cumpere alimente produse prin metode organice, fără ajutorul substanţelor chimice. Toate supermarketurile au produse organice, dar de unde vin acestea?

 

Viaţa e un dar

ACASĂ/ Viaţa e un dar/Telefilm/Duminică 17:30

Telefilmul aduce în atenţia telespectatorilor povestea sfâşietoare a unei familii care trece printr-o situaţie tragică: destinul unor oameni se schim­bă într-o clipă, în momentul în care fiica lor este lovită de maşină şi intră în moarte clinică. Părinţii micuţei trebuie să ia o decizie extrem de importan­tă, dacă acceptă ca inima copilului lor să fie donată pentru salvarea vieţii unei alte paciente care suferă de o malformaţie a muşchiului cardiac.

 

 

Medianews

The Office, la Antena 1. Începând cu 19 ianuarie, de la ora 22:30, Antena 1 va difuza serialul The Office (La bi­rou), cu Steve Carell, în rolul principal. Serialul este o comedie ironică, dis­­tinsă cu Premiul Emmy, dar şi Glo­bul de Aur, ce prezintă viaţa fără perdea a angaja­ţilor (tineri şi adulţi) truditori dintr-o companie distribuitoare de hâr­tie. Pe măsură ce discută despre vie­ţile lor personale, “gaşca” se arată în­grijorată şi de posibilele concedieri, rivalităţi şi promovări – şi stau cu ochii în patru, sperând să surprindă orice mişcare greşită. (C.S.)

×
Subiecte în articol: telecomanda