x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tom Cruise, asasin

Tom Cruise, asasin

24 Mar 2005   •   00:00

VIDEO&DVD
Taxiul ce aduce moartea

Actorul american Tom Cruise joaca rolul principal intr-un thriller de zile mari, cu actiune din belsug. Max (Jamie Foxx) a trait o viata anosta de sofer de taxi timp de 12 ani. Fetele clientilor s-au perindat prin oglinda retrovizoare cum de altfel i s-au perindat pe sub ochi locurile prin care a umblat.

Toate s-au succedat fara sa lase amintiri relevante si s-au uitat ca si cand nu ar fi fost. Toate si totul pana in aceasta seara in care este obligat sa ia cu taxiul un client mai putin obisnuit.

UCIGASUL. Vincent (Tom Cruise) este un ucigas platit. Cand un cartel de droguri afla ca se afla in situatia de a fi adus in fata unui complet de judecata, organizeaza o operatiune de identificare si ucidere a martorilor principali. Ultimul act al operatiunii se joaca in seara asta. In seara asta, Vincent ajunge in Los Angeles pentru a dobori cinci persoane.

Vincent ia un taxi, cel al lui Max, si practic il blocheaza, iar Max devine vulnerabil, aflandu-se in locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Pe parcursul noptii, Vincent il poarta pe Max pe traseul crimelor sale, cu Politia si FBI-ul in urma lor. In fuga lor, Vincent si Max ajung sa depinda unul de celalalt intr-un mod de neimaginat.

  • Suport: VHS si DVD
  • An: 2004
  • Genul filmului: Thriller
  • Regie: Michael Mann
  • Cu: Tom Cruise, Jamie Foxx, Jada Pinkett Smith, Mark Ruffalo
  • Povestea cenusaresei (REMAKE)

    Cinderella (Cenusareasa) nu a avut niciodata o soarta prea buna. In aceasta versiune moderna si haioasa, Cenusareasa este o eleva de liceu, Sam Montgomery, interpretata de Hillary Duff. Ea locuieste impreuna cu ciudatele sale surori vitrege si cu mama vitrega, Fiona, si este tratata de catre aceastea ca o servitoare. Dorintele lui Sam sunt acelea de a urma Universitatea Princeton si, ca orice fata de varsta ei, de a-si gasi printul fermecat… pe care il intalneste pe Internet. Dar cand descopera ca cel cu care ea se converseaza pe Net este un coleg de-al ei de scoala, Sam se teme ca nu cumva "printul" ei sa nu o placa, asa ca face toate eforturile ca sa nu fie descoperita.

  • Titlul original: A Cinderella Story
  • Suport: VHS si DVD
  • An: 2004
  • Regia: Mark Rosman
  • Cu: Hillary Duff, Jennifer Coolidge, Chad Murray, Regina King
  • Fara onoare

    Harry Feversham, un soldat britanic de viitor, se retrage in mod inexplicabil de la regiment. Harry e catalogat drept las, dezmostenit de familie, parasit de frumoasa lui logodnica (Kate Hudson). Ranit si abandonat, Harry primeste vesti ca regimentul sau a fost atacat de rebelii sudanezi. Brusc, destinul lui Harry devine limpede, iar el pleaca intr-o calatorie de neuitat, pentru a-si redobandi onoarea.

    Omul invizibil

    Claude Rains este un medic misterios, care descopera un ser ce il face invizibil. Cu ochelari fumurii si acoperit de bandaje, Rains ajunge intr-un mic sat englezesc, unde incearca sa se ascunda. Dar acelasi ser care l-a facut invizibil il obliga sa comita fapte abominabile. Filmul are la baza romanul clasic al lui H.G. Wells, "Omul invizibil" si beneficiaza de efecte speciale imitate chiar si astazi.
    ×