x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tom Cruise - inca o misiune imposibila

Tom Cruise - inca o misiune imposibila

de Adriana V. Paduraru    |    05 Mai 2006   •   00:00
Tom Cruise  -  inca o misiune imposibila

Telecomanda / Urmeaza Codul lui Da Vinci cu peronul pe partea stanga / Star News / Sport - Sevilla ’86 / Magazin - Cazuti in dizgratie / Documentar - Triumful vietii / Scarlet Ortiz, prostituata / Film - Intre doua nu te ploua / Carte - Cronicile Wardstone / Muzica - Paul cel Mare / Andreea se intoarce la Iasi / Punctul pe G - Sexul si margarina / Bolile din palme / Lennon - mesaj pacifist de pe lumea cealalta

COVER STORY
"MI: III", din 5 mai, in cinematografe

Nu cu mult timp in urma, Tom Cruise anunta ca isi va face loc in agenda sa pentru toate cele patru premiere ale noului sau film - Misiune imposibila III - , cu toate ca logodnica sa se pregatea sa nasca. Tom ar fi trebuit astfel sa fie prezent la Roma, Londra, Paris si Ciudad de Mexico pentru a-si promova ultima pelicula. Numai ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ. Katie Holmes a nascut la 18 aprilie, iar actorul s-a hotarat sa-si anuleze toate aparitiile la premiere, pentru a fi alaturi de proaspata mamica.

MISIUNE TATIC III. Nu numai filmul "Misiune imposibila" a ajuns la partea a treia. Ci si misiunea de tatic a lui Tom Cruise, dupa ce in urma cu doua saptamani a venit pe lume primul copil natural al actorului. Bebelusul a fost botezat Suri. Numele de origine ebraica inseamna "printesa" sau "trandafir rosu" in persana. Vedeta hollywoodiana mai are doi copii pe care i-a adoptat impreuna cu fosta sa sotie, actrita australiana Nicole Kidman: Isabella (13 ani) si Connor (11 ani).

MISIUNE SOT III. Tot la capitolul III a ajuns si misiunea de sot a lui Tom Cruise. Prima data, starul din "Top Gun" s-a casatorit la 9 mai 1987 cu actrita Mimi Rogers, de care a divortat in februarie 1990. Zece luni mai tarziu, adica la 24 decembrie, Tom a luat-o de sotie pe Nicole Kidman. Casnicia lor a durat pana in august 2001. Dupa o perioada in care a avut o relatie amoroasa cu partenera sa din "Vanilla Sky" - Penelope Cruz - , Tom a "pus ochii" pe Katie Holmes, cu care s-a logodit la 17 iunie 2005. Starul a cerut-o de sotie pe partenera sa la Paris, pe Turnul Eiffel, iar in aceasta vara urmeaza sa se casatoreasca.

MISIUNE IMPOSIBILA III. Agentul secret Ethan Hunt se intoarce. Filmul regizat de J.J. Abrams (creatorul serialelor Alias si LOST) aduce o combinatie perfecta de actiune, personaje, comedie si drama. Pentru "MI: III", Abrams si Cruise s-au inspirat din serialul de televiziune original, imprumutand cele mai interesante aspecte - o echipa unita de agenti concentrati in jurul unui lider temerar si eroic, cele mai emotionante situatii de actiune imaginate si schimbari de situatii elaborate, care te tin cu sufletul la gura.

MISIUNE BIZARA

Inainte de nasterea primului sau copil, Cruise si-a mai uimit o data fanii. El a marturisit intr-un interviu publicatiei The Mirror ca intentioneaza sa manance placenta bebelusului: "Voi manca placenta. Cred ca o sa fie buna. Foarte nutritiva. Am sa mananc si cordonul ombilical, si placenta imediat dupa nastere". Aceasta declaratie vine dupa ce, intr-un alt interviu, actorul a declarat ca logodnica sa va urma "traditia" nasterii "silentioase" impuse de cultul scientologic.
×
Subiecte în articol: magazin misiune cruise Tom Cruise