x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Totul despre baieti

Totul despre baieti

01 Iul 2005   •   00:00
Totul despre baieti
VIDEO & MUZICA
Creatorii filmului "Jurnalul lui Bridget Jones" revin cu Hugh Grant in "Totul despre baieti".

Nick Hornby si producatorii filmului "Jurnalul lui Bridget Jones" au dat lovitura cu cea mai amuzanta comedie a anului 2002, numai ca, de data aceasta, nu mai aflam nimic despre fete, ci "Totul despre baieti".

Will Freeman este un om pe care oricine l-ar invidia: conduce o masina rapida, prefera relatiile ocazionale si, la 38 de ani, se poate spune ca a scapat de toate responsabilitatile... pana in momentul in care il intalneste pe Marcus, un baietel in varsta de 12 ani care ii da viata peste cap! Ce poate face acesta din barbatul chipes, bogat, superficial, solitar si irezistibil? Veti vedea.

Filmul este o adaptare a cunoscutului roman scris de Nick Hornby in 1998, roman ce s-a vandut in peste un milion de copii in Marea Britanie, ajungand pe prima pozitie in topul celor mai bine vandute carti din Anglia.

Filmul se bucura de o coloana sonora compusa special de badlz Drawn Boy (un nume apreciat de critici) si de prezenta pe afis a lui Hugh Grant ("Notting Hill", "Jurnalul lui Bridget Jones") - care face aici cel mai bun rol al sau de pana acum - alaturi de Rachel Weisz ("Mumia") si de Toni Collete ("Muriel’s Wedding").

  • Suport: DVD
  • An: 2002
  • Genul filmului: comedie
  • Regie: Chris Weitz, Paul Weitz
  • Cu: Hugh Grant, Nicholas Hoult, Toni Collette, Rachel Weisz
  • Gabriela Spanic se vinde la pachet!

    Dupa ce a cunoscut un succes ametitor, in urma interpretarii exceptionale a unor roluri in telenovele precum: ,,Pentru iubirea ta", ,,Intrusa" si ,,Prizoniera", Gabriela Spanic, iubita actrita si cantareata venezueleana, isi rasplateste fanii din Romania cu setul ,,Gabriela Total 2005".

    Pentru ca in urma cu un an, in cadrul vizitei efectuate in Romania, la invitatia postului Acasa TV, Gabriela a beneficiat de o primire foarte calduroasa din partea fanilor, celebra artista s-a hotarat sa ramana alaturi de publicul din Romania, caruia ii dedica ultimul sau proiect: ,,Gabriela Total 2005". Este vorba de un proiect 100% Gabriela Spanic, care contine cartea sa autobiografica, un CD cu 10 melodii pop-rock si un DVD, in care frumoasa Gabriela este surprinsa in mai multe ipostaze. De altfel, DVD-ul contine interesante momente din turnee, videoclipuri, documentare making-of, interviuri si chiar... trei retete inedite ale prajiturilor preferate de ea. De asemenea, proiectul mai include si cartea autobiografica a starului din Venezuela - ,,Viata mea printre randuri" - , in care sunt descrise cele mai picante amanunte din viata Gabrielei Spanic. Bonus: un calendar cu diva.

    MUSIC OUT

    Kid Rock plateste

    Campos, un DJ din Nashville, l-a dat in judecata pe Kid Rock contra sumei de 575.000 de dolari. Motivul? Cantaretul rocker l-a pocnit intr-o altercatie la Clubul Christie’s Cabaret in luna februarie a acestui an. Kid Rock, aflat in oras la memorialul compozitorului Merle Kilgore, s-a trezit cu catuse pe cand se indrepta spre apartament. Rockerului i s-a ordonat sa participe la opt ore de educare a maniei si a scos din buzunar 180 de dolari pentru ochelarii lui Campos, pe care i-a spart.

    Fara regrete

    Kelly Osbourne a facut nenumarate schimbari in viata ei. "Nu am nimic de ascuns", spune ea, nici chiar faptul ca a intrat pentru a doua oara la o clinica de detoxificare. Rebela, Kelly vorbeste in noul ei album, "Sleeping in the Nothing", despre toate aspectele vietii ei, fara regrete, fara ascunzisuri. Albumul este produs de Linda Perry, nume care apare si pe albumele altor nume sonore, precum Pink, Christina Aguilera, Gwen Stefani.

    Madonna vinde papusi

    Cantareata s-a gandit sa mai scoata niste bani si din vanzarea pe Internet a unor articole cumparate din buticurile exclusiviste Nordstrom si Neiman Marcus. Seturi de cesti de ceai si cafea, papusi de colectie, incaltaminte si accesorii sunt scoase spre vanzare pe site-ul www.englishrosescollection.com. pe care Madge il va lansa in curand. (Raluca Grintescu)
    ×