x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Trei căsătorii regale şi-o viaţă mondenă bogată în 2011

Trei căsătorii regale şi-o viaţă mondenă bogată în 2011

de Mediafax    |    26 Dec 2011   •   21:00
Trei căsătorii regale şi-o viaţă mondenă bogată în 2011

Printul William, fiul printului mos­te­ni­tor Charles si al regretatei printese Diana, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-a casatorit, la 29 aprilie, cu iubita sa, Kate Middleton, in cadrul unei cere­monii spectaculoase, organizate la Catedrala Westminster din Londra. Evenimentul a fost urmarit la televizor si pe internet de circa 2 miliarde de persoane.

Printul Albert al II-lea de Monaco si Charlene Wittstock s-au ca­sa­to­rit, civil si religios, la 1 iulie, respectiv 2 iulie, in cadrul unor ceremonii la care au asistat aproximativ 800 de per­so­nalitati, de la membri ai mari­lor familii regale europene la creatori de moda si alti artisti. Ultima data cand Monaco a sarbatorit o nunta regala a fost in 1956, cand tatal lui Albert, Rainier, s-a casatorit cu actrita ameri­ca­na castigatoare a unui Premiu Oscar, Grace Kelly. Luna iulie s-a in­che­iat cu casatoria Zarei Phillips, cea mai mare dintre nepoatele Reginei Elizabeth a II-a, cu jucatorul de rugby Mike Tindall, intr-o ceremonie oficia­ta la Edinburgh, in Scotia. Zara Phillips, campioana la echitatie – asa cum este si mama sa, printesa
Anne – este a 13-a in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

A fost si anul despartirilor
In august, regizoarea americana Sofia Coppola, fiica renumitului cineast Francis Ford Coppola, s-a casatorit cu partenerul sau de viata, cu care are o relatie de multi ani, cantaretul francez Thomas Mars. In octombrie, celebrul cantaret brita­nic Paul McCartney, in varsta de 69 de ani, s-a casatorit pentru a treia oara, la Londra, cu Nancy Shevell, mostenitoarea unui bogat antreprenor american, ceremonia fiind marcata de discretie.

In noiembrie, muzicianul Roger Waters, fostul basist si covocalist al trupei Pink Floyd, a anuntat ca se va casatori pentru a patra oara, la inceputul anului 2012. In decembrie, cantaretul american Neil Diamond, in varsta de 70 de ani, a anuntat ca se va casatori pentru a treia oara, in primavara anului 2012, cu logodnica sa, Katie McNeil, in varsta de 41 de ani, care ii este si manager de turneu.

Tot in luna decembrie, cantareata irlandeza Sinead O’Connor s-a ca­sa­torit pentru a patra oara, in cadrul unei ceremonii cu accente rock’n’roll, cu iubitul sau, Barry Herridge. Totodata, scriitorul Salman Rushdie, in varsta de 64 de ani, a cerut-o in casatorie, in decembrie, pe fosta sa iubita Michelle Barish, de care s-a des­partit in luna martie. Tot in luna decembrie, cantareata americana Britney Spears s-a logodit cu iubitul sau, Jason Trawick, cu care are o re­latie din mai 2010.

2011 a fost si un an al des­par­ti­ri­lor, un numar extrem de mare de vedete de prim-rang, precum Shakira, Ronnie Wood, Eva Longoria, Jude Law, Christina Aguilera, Charlie Sheen, Arnold Schwarzenegger, George Clooney, Jennifer Lopez, Demi Moore si Ashton Kutcher, luand decizia de a divorta sau de a se separa de partenerii lor de viata.

Astfel, in ianuarie, actorii Mila Kunis si Macaulay Culkin au decis sa inceapa anul 2011 pe cont propriu, punand capat relatiei lor care a durat opt ani. Tot in ianuarie, actrita americana Denise Richards s-a despartit de rockerul Nikki Sixx, basistul trupei Motley Crue, dupa o relatie care a durat doar cateva sap­ta­mani. Shakira si iubitul sau, argenti­ni­anul Antonio de la Rua, cu care can­­tareata columbiana avea o relatie de aproape 11 ani, au anuntat, tot in lu­na ianuarie, ca s-au despartit. In fe­bruarie, actorul britanic Jude Law s-a despartit de iubita sa, actrita Sienna Miller, la doar doua luni dupa ce s-au mutat impreuna, iar cantareata ame­ricana Christina Aguilera si fostul sau sot, producatorul muzical Jordan Bratman, au divortat.

Si Jennifer Lopez si Demi Moore
In luna martie, cantaretul Justin Timberlake si actrita Jessica Biel au de­cis sa se desparta, aceeasi decizie fiind anuntata si de actorii Renee Zellweger si Bradley Cooper, care aveau o relatie de aproape doi ani. In aprilie, modelul si actrita britanica Eli­za­beth Hurley a depus actele de di­vort, invocand 'comportamentul ne­re­zo­nabil' al sotului sau, magnatul in­dian Arun Nayar.

In luna mai, actorul american Charlie Sheen a devenit din nou celibatar, dupa ce divortul sau de cea de-a treia sotie, Brooke Mueller, a fost pronuntat. Tot in luna mai, actorul american Leonardo DiCaprio si iubita sa, modelul israelian Bar Rafaeli, au decis sa se desparta, dupa o relatie de peste cinci ani. Luna mai a adus un alt 'soc' la Hollywood, dupa ce Ar­nold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, a anuntat ca s-a despartit de sotia sa, Maria Shriver. Despartirea s-a produs dupa ce Shriver a aflat ca sotul sau este ta­tal unui copil nascut in urma cu peste un deceniu de o fosta angajata a fami­liei. In luna iunie, actrita Cameron Diaz s-a despartit de iubitul sau, ju­ca­torul american de baseball Alex Rodriguez, iar actorii americani Scarlett Johansson si Sean Penn s-au des­par­tit dupa o relatie de numai cateva luni. La randul sau, actorul american George Clooney s-a despartit de iu­bita sa, modelul italian Elisabetta Canalis, tot in luna iunie, dupa o re­latie care a durat doi ani.

In iulie, actrita si cantareata ame­ri­­cana Jennifer Lopez si cantaretul de muzica latino Marc Anthony au de­­cis sa divorteze dupa sapte ani de cas­­nicie. Luna noiembrie a marcat sfar­­situl unei alte casnicii celebre, dupa ce starurile de film si televizi­une ame­ricane Demi Moore si Ashton Kutcher au anuntat ca vor divorta du­pa un mariaj care a durat sase ani. Re­latia lui Moore, in varsta de 49 de ani, si Kutcher, in varsta de 33 de ani, a cunoscut momente tulburi din septem­brie, cand o femeie din San Diego a spus ca a avut o aventura cu Kut­cher.

×
Subiecte în articol: fun