x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ultimatumul lui Bourne

Ultimatumul lui Bourne

10 Aug 2007   •   00:00

Lansat la 3 august in Statele Unite, "Ultimatumul lui Bourne" vine o săptămănă mai tărziu şi in sălile noastre de cinema.Din distribuţia acestui film mai fac parte, pe lăngă Matt Damon, Julia Stiles, David Straithairn, Albert Finney.

Nici o faptă bună nu rămăne nepedepsită. La fel este şi cu succesele comerciale. In 2002 apărea in cinematografe "Identitatea lui Bourne". Succesul, datorat carismei lui Matt Damon, dar şi adaptării cinematografice după cartea lui Robert Lundlum, a făcut ca filmul să facă incasări de 213 milioane de dolari. Ca urmare, doi ani mai tărziu subiectul a fost continuat cu "Supremaţia lui Bourne", care a avut un succes şi mai mare: 272 de milioane de dolari. Ce trebuia să urmeze? Păi... episodul trei, bineinţeles. Lansat la 3 august in Statele Unite, "Ultimatumul lui Bourne" vine o săptămănă mai tărziu şi in sălile noastre de cinema.

CĂLĂTORIILE. Bourne nu voia decăt un lucru: să dispară. Dar iată că urma ii este luată iaraşi de cei care l-au transformat intr-un spion şi un asasin. După ce şi-a pierdut memoria şi singura femeie pe care a iubit-o, Bourne va trebui să infrunte o nouă generaţie de ucigaşi profesionişti, gata de orice pentru a-l elimina. Indiferent la atacurile lor, el işi continuă călătoria in căutarea propriului trecut. Iar asta il poartă in toată lumea, de la Moscova la Paris şi de la Londra in Tanger.

Din distribuţia acestui film mai fac parte, pe lăngă Matt Damon, Julia Stiles, David Straithairn, Albert Finney.

×
Subiecte în articol: film bourne