x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun ULUITOR! O adolescenta si-a pierdut VIRGINITATEA cu TATAL sau si vrea sa se CASATOREASCA si sa aiba copii cu el

ULUITOR! O adolescenta si-a pierdut VIRGINITATEA cu TATAL sau si vrea sa se CASATOREASCA si sa aiba copii cu el

18 Ian 2015   •   10:55
ULUITOR! O adolescenta si-a pierdut VIRGINITATEA cu TATAL sau si vrea sa se CASATOREASCA si sa aiba copii cu el

O adolescenta de 18 ani din Michigan a socat opinia publica dupa ce a dezvaluit ca are o relatie cu tatal sau si ca intentioneaza sa se casatoreasca cu el si sa aiba copii.

Tatal si fiica sau revazut dupa 12 ani, barbatul parasindu-si familia atunci cand fata sa avea doar patru ani.
Dupa ce au discutat vreme de cateva saptamani pe Facebook, au hotarat sa se intalneasca fata in fata.
A fost un coupe de foudre... "A fost un sentiment ciudat si confuz. Imi vedeam tatal pentru prima data, dar nu am putut sa nu remarca faptul ca este un barbat extrem de atragator. Constientizam ca este tatal meu, dar o parte din mine simtea ca barbatul cu care m-am intalnit este cel cu care am discutat pe internet, cu care aveam o legatura si pe care il consideram foarte atragator", a declarat adolescenta, sub protectia anonimatului, pentru New York Magazine.

Dupa revederea lor, tatal si fiica au hotarat sa petreaca o saptamana impreuna, in cea de a cincea zi au discutat serios de atractia pe care o simteau unul fata de celalalt. Convorbirea s-a finalizat apoteotic si incestuos prin pierderea virginitatii tinerei.

"Exista un motiv pentru care mi-am pierdut virginitatea chiar cu el, tatal meu: pana la el nu am simtit niciodata dorinta pentru vreun alt barbat. Sexul a fost de o senzualitate nebuneasca. A durat mai mult de o ora si am avut amandoi orgasm. Am stiut sa ne oferim placere unul celuilalt, suntem asemanatori din punctul asta de vedere. De exemplu, amandurora ne plac muscaturile pe gat. Nu m-am simtit niciodata mai pasionala!".

Cei doi au oficializat legatura si nu par sa aiba probleme morale in legatura cu relatia lor incestuoasa, atat timp cat ea este legala in statul in care s-au stabilit.

Intrebata daca este ingrijorata despre potentiale anomalii genetice de care ar putea suferi copiii conceputi cu tatal sau, adolescenta a declarat ca vor avea copii doar daca va fi sigura ca acestia vor fi perfect sanatosi.

Tanara spune ca va dezvalui si mamei sale relatia pe care o are cu tatal sau si spera ca intr-o zi aceasta va veni sa-si viziteze nepotii! ”O voi suna pe mama și o voi anunța. Dacă vrea să-și vadă nepoții și pe noi, îi vom trimite banii necesari pentru drum”, a spus tânăra fără nicio sfială.

Intrebata daca va spune copiilor ca sunt tatal lor le este in acelasi timp si bunic, tanara a declarat ca probabil nu o va face, pentru a nu le crea probleme pe care n-ar putea sa le gestioneze.

"Incestul este prezent in viata oamenilor din cele mai vechi timpuri. Este normal atat timp cat nimeni nu este ranit sau fortat sa o faca", a formulat o concluzie tanara, fara niciun fel de probleme de morala sau constiinta.

Cititi si:
■ SOLIDARITATE! Ce a urmat unei nopti de SEX salbatic te lasa fara cuvinte

TE CRUCESTI! S-a pierdut VIRGINITATEA la 24 de ani si a chemat AMBULANTA!

CRUCITI-VA! Ce si-a pironit un roman de fatada blocului (FOTO)


×