x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun TE CRUCESTI! Si-a pierdut VIRGINITATEA la 24 de ani si a chemat AMBULANTA!

TE CRUCESTI! Si-a pierdut VIRGINITATEA la 24 de ani si a chemat AMBULANTA!

18 Ian 2015   •   11:44
TE CRUCESTI! Si-a pierdut VIRGINITATEA la 24 de ani si a chemat AMBULANTA!

Pentru o tanara din Timisoara in varsta de 24 de ani momentul in care si-a pierdut virginitatea ramane mult mai memorabil decat in viata oricarei alte femei, inpofrmeaza tion.ro.

Desi are aspectul unui banc, intamplarea este perfect reala, in secolul XXI, in Romania!
Un cuplu din Timisoara a considerat ca momentul a sosit momentul in care povestea lor de iubire sa avanseze si sa se implineasca si intr-o relatie sexuala.

Dupa ce actul sexual s-a consumat, dusa fiind si virginitatea tinerei, cei doi s-au speriat in momentul in care au constatat o sangerare SUSPECTA.
Panicati, au pus mana pe telefon si au sunat serviciul de urgenta, relatand dispecerului problema lor. Cu seriozitate profesionala deosebita, cei de la Ambulanta n-au stat sa faca educatie sexuala prin telefon si au trimis o masina de interventie pentru a pansa... rana! 

Tanara a marturisit medicilor ca, desi are 24 de ani si intreg internetul la dispozitie pentru a cauta informatii, nu banuia ca deflorarea sa va produce sangerare!
No comment!
Ba poate putin, daca nici atunci cand vine vorba de sex nu esti curios sa te informezi cum, cand si ce se intampla cu tine in momentele alea, ce sa mai vorbim de alte subiecte, mai putin atragatoare!



×