x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un curier, doi curieri

Un curier, doi curieri

04 Noi 2005   •   00:00
Un curier, doi curieri
FILM
Orice fapta buna merita pedepsita... in cinematografe

Daca v-a placut "Transporter", atunci poate ca veti merge la "Transporter 2". Daca nu, nu. Sau da?

BEST. Frank Martin este cel mai bun in meseria sa. Fost membru al Fortelor Speciale, el isi ofera serviciile de curier special oricui le solicita, transportand colete - continand obiecte sau chiar fiinte umane. Regula sa este simpla: livreaza marfa si nu pune intrebari.

La rugamintea unui prieten de-al sau, Frank paraseste Franta si se instaleaza la Miami, ca sofer personal al bogatei familii Billings. Desi putine fiinte pe lumea aceasta sunt capabile sa-l mai surprinda, Frank tocmai a dat peste una: Jack Billings, in varsta de 6 ani, pe care il duce si il aduce de la scoala.

In mod neasteptat, Frank se ataseaza de baietel, iar cand acesta este rapit, porneste o cursa nebuneasca pentru a-l gasi si pentru a zadarnici planul rapitorilor de a pune in circulatie un virus fatal.

CONTINUARE. Dupa succesul extraordinar al filmului "The Transporter"/"Curierul", care l-a ridicat pe actorul britanic Jason Statham la rangul de vedeta internationala, urmarea era absolut fireasca.

Ca si primul "Transporter", continuarea este centrata pe personajul principal, Frank Martin, interpretat de acelasi Jason Statham. "Jason a facut din personajul sau nu numai un individ cu capacitati fizice de exceptie, dar si unul profund uman", comenteaza regizorul Louis Letterier. "Frank si-ar dori sa puna capat misiunilor sale dubioase si sa duca o viata normala. Din nefericire pentru el, soarta ii joaca o festa si este nevoit sa se intoarca la vechile indeletniciri", continua Letterier. Jason Statham a acceptat cu mare placere sa-si reia rolul. "Am apreciat noua latura, sentimentala, adaugata personajului", spune el.

MOTOR! Filmarile s-au facut la Miami, fiind considerat de catre realizatori cadrul ideal pentru un film de actiune ca "Transporter 2"/"Curierul 2". O dezlantuire neasteptata a fortelor naturii - doua uragane si mai multe furtuni - i-a facut pe realizatori sa se refugieze intr-un adapost subteran din apropierea aeroportului timp de cateva zile.

  • Titlu: Transporter 2
  • Genul filmului: actiune
  • Durata: 87 de minute
  • Cu: Jason Statham, Amber Valetta
  • Distribuitor: InterCom Film Romania
  • LA CINEMA

    Apa intunecata

    Dupa ce a castigat batalia pentru custodia fiicei sale, Dahlia Williams (Jennifer Connelly) incearca sa isi inceapa din nou viata. Apartamentul in care se muta pare perfect la inceput. Curand insa, lucruri bizare incep sa se intample. Uriase pete de apa apar pe tavan si picura constant...

    Virgin la 40 de ani

    Andy Stitzer (Steve Carrell) are o slujba lejera la un magazin de electronice si un apartament dragut, in care se mandreste cu o colectie de figurine de super-eroi si cu reviste de benzi desenate. Un singur lucru nu e in regula la Andy: are 40 de ani si nu a facut niciodata sex! Prietenii lui de la magazin se dau peste cap pentru a-l face pe Andy sa-si piarda virginitatea, dar nimic nu-l ademeneste pe inocentul lor prieten sa renunte la castitate. Pana cand o intalneste pe Trish (Catherine Keener), care are 40 de ani si trei copii.
    ×