x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un infarct l-a răpus pe Ledger

Un infarct l-a răpus pe Ledger

de Jurnalul National    |    28 Ian 2008   •   00:00

Moartea lui Heath Ledger nu ar fi fost provocată de o supradoză, ci a survenit în urma unui infarct, ipoteză susţinută de faptul că nivelul de medicamente descoperit în organismul acestuia era prea mic pentru a-l ucide, informează telegraph.co.uk.

Moartea lui Heath Ledger nu ar fi fost provocată de o supradoză, ci a survenit în urma unui infarct, ipoteză susţinută de faptul că nivelul de medicamente descoperit în organismul acestuia era prea mic pentru a-l ucide, informează telegraph.co.uk. Site-ul american de ştiri mondene tmz.com citează surse "implicate în ancheta" asupra decesului lui Heath Ledger, care spun că actorul în vârstă de 28 de ani ar fi murit din cauza unui infarct. Aceste surse spun că nivelul de medicamente din organismul lui Ledger era prea mic pentru a provoca decesul.

Actorul australian Heath Ledger, în vârstă de 28 de ani, nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din "Brokeback Mountain", în regia lui Ang Lee, a fost descoperit mort, pe 22 ianuarie, în locuinţa sa din New York. Rezultatele preliminare ale autopsiei efectuate asupra cadavrului lui Heath Ledger au fost considerate insuficiente pentru determinarea cauzelor decesului actorului,  fiind necesare teste suplimentare care vor mai dura câteva zile. Poliţia a respins ipoteza unei crime. În locuinţa actorului au fost descoperite mai multe medicamente care făceau parte din grupul celor care se pot cumpăra doar cu prescripţie medicală, inclusiv somnifere, dar familia respinge ipoteza unei sinucideri.

Trupul neînsufleţit al lui actorului a fost repatriat în Australia, după ce, duminică, a fost oficiată, la Los Angeles, o slujbă religioasă în memoria actorului australian, Doar familia şi prietenii apropiaţi, printre care fosta sa iubită, Michelle Williams, şi actriţa australiană Naomi Watts, au participat la ceremonia religioasă de la Los Angeles. Potrivit lui Mike Ledger, unchiul actorului, corpul lui Heath Ledger va fi transportat în oraşul său natal, Perth, situat în vestul Australiei.

Într-un articol publicat duminică, Sarah Lyall, reporterul care a realizat ultimul interviu cu Ledger, în noiembrie 2007, a spus că actorul "nu părea deprimat sau suferind de tendinţe sinucigaşe sau să fi fost sub influenţa drogurilor" atunci când a avut loc întâlnirea. “Părea obosit", a declarat Lyall pentru Observer. "Mi s-a părut genul acela de oboseală, nu de viaţă, ci cel provocat de prea multe planuri, prea multă autoanaliză".

Moartea lui Ledger a şocat multă lume. Învitat în emisiunea lui Oprah, Daniel Day-Lewis a dorit să aducă un omagiu colegului său de breaslă. Luptându-se cu lacrimile, actorul în vârstă de 50 de ani a declarat că a fost "încântat" de munca lui Ledger. La Festivalul de film de la Sundance, veteranul Robert Redford a vorbit despre impactul decesului lui Ledger asupra publicului, comparându-l cu tentativa de asasinare a lui Ronald Reagan, în 1981. Redford l-a descris pe Ledger drept "unul dintre acei actori care au fost foarte foarte speciali pentru că au interpretat atât de multe roluri de factură diferită".

×
Subiecte în articol: magazin ledger heath ledger