x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un milion de lire sterline, insuficient ca să trăieşti ca o vedetă...

Un milion de lire sterline, insuficient ca să trăieşti ca o vedetă...

de Jurnalul National    |    10 Mar 2008   •   00:00


În Marea Britanie, un milion de lire sterline (1,32 de milioane de euro) este insuficient ca să trăieşti ca o vedetă, potrivit unui studiu al Centrului pentru cercetare economică şi afaceri, relatează Reuters.




În Marea Britanie, un milion de lire sterline (1,32 de milioane de euro) este insuficient ca să trăieşti ca o vedetă, potrivit unui studiu al Centrului pentru cercetare economică şi afaceri, relatează Reuters. Potrivit studiului comandat de Loteria naţională britanică, un englez ar avea nevoie de cel puţin 5,8 milioane de lire sterline (7,65 milioane de euro) pentru a trăi cu adevărat pe picior mare. O astfel de sumă i-ar permite să-şi cumpere o casă frumoasă, o locuinţă de vacanţă luxoasă, o maşină de top şi să dispună de personal. Cu preţurile crescute din sectorul imobiliar din Marea Britanie şi inflaţia, un câştig de 1,7 milioane de lire sterline (2,44 milioane de euro) la loteria naţională ar fi cheltuit repede dacă persoana în cauză nu este atentă, după cumpărarea unei case şi a unor maşini.
O poştăriţă scoţiană a câştigat în august 2007 35 de milioane de lire sterline (46,2 milioane de euro) la EuroMillions. Însă chiar şi cu această sumă, ea nu ar ajunge prea departe dacă ar vrea să ducă viaţa soţilor Beckham. De fapt, potrivit studiului, ar fi nevoie de 108,6 milioane de lire sterline (143,34 milioane de euro) pentru a trăi la fel ca Beckham sau ca Madonna şi soţul său Guy Ritchie.

×
Subiecte în articol: magazin milioane lire sterline