x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un nou album Bănică Jr

Un nou album Bănică Jr

23 Oct 2009   •   00:00
Un nou album Bănică Jr
Sursa foto: /

La sfârşitul acestui an, pe lângă tradiţionalele sale concerte de Crăciun, Ştefan Bănică Jr pregăteşte o nouă surpriză fanilor şi tuturor celor care iubesc cântecele de iarnă.



La nouă ani de la editarea primei sale compilaţii de Crăciun, "Doar un Crăciun cu tine", Bănică revine la casa de discuri MediaPro Music şi va lansa împreună cu aceasta un nou material discografic dedicat Sărbătorilor de Iarnă. Cel de-al doilea album de Crăciun semnat Ştefan Banică Jr va fi lansat pe piaţă la începutul lunii noiembrie, va conţine zece cântece, colinde şi melodii ce surprind perfect atmosfera Sărbătorilor. Anul acesta seria de concerte "Ştefan Bănică - Concert extraordinar de Crăciun" se va desfăşura în zilele de 10 11, 12 şi 13 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti. Bilete au fost puse în vânzare şi se găsesc la casele de bilete de la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Magazinul Muzica, Teatrul "Nottara", staţia de metrou Unirii 2, reţeaua magazinelor Diverta şi Germanos, reţeaua Carrefour şi online, pe vandbilete.ro, biletedelatati.ro, bilete.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, ticketpoint.ro şi eventim.ro. (O.M.B.)

5321-104734-03_07tv1.jpg

Rocsana, pe calea diplomaţiei
Cei mai mulţi o identifică pe Rocsana Marcu cu poliţista Afrodita, cea mai sexy prezenţă feminină din serialul "Trăsniţii", de la Prima TV. Mai puţin cunoscut este însă faptul că Rocsana îşi doreşte să urmeze "calea diplomaţiei, atunci când va fi momentul". "Am absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, apoi cursul post-universitar de perfecţionare în domeniul Relaţiilor Internaţionale. În timpul facultăţii îmi plăceau foarte mult cursurile de Protocol Constituţional, motiv pentru care m-am interesat unde aş putea studia acest domeniu. Institutul Diplomatic Român mi s-a părut cel mai potrivit", povesteşte vedeta serialului de la Prima TV. De curând, Rocsana şi-a susţinut disertaţia la Institut, o teză despre Protocolul australian. În prezent, urmează cursurile de Master în Relaţii Internaţionale, din cadrul SNSPA. (O.M.B.)

×
Subiecte în articol: magazin