x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un suporter a vrut să agreseze arbitrul dar şi-a luxat piciorul

Un suporter a vrut să agreseze arbitrul dar şi-a luxat piciorul

de Jurnalul National    |    15 Oct 2007   •   00:00

Un suporter craiovean a sărit din tribună la meciul de futsal dintre FC Craiova şi ACS Odorheiul Tărgu Secuiesc, pentru a protesta faţă de deciziile arbitrului Mugurel Vădan, insă nu şi-a putut duce planul la bun sfărşit deoarece şi-a luxat piciorul şi a fost prins de forţele de ordine.

Meciul derby al Ligii 1 la futsal, dintre FC Craiova, fosta Energoconstrucţia Craiova şi ACS Odorheiul Tărgu Secuiesc, din etapa a V-a, a fost scurtat cu cinci minute, faţă de timpul iniţial de joc, fiind marcat de o serie de incidente.

Astfel, in minutul 35 al jocului la scorul de 3-0 pentru echipa oaspete, un spectator a intrat pe teren şi l-a imbrăncit pe arbitrul Mugurel Vădan, după care a fost reţinut de forţele de ordine. Cu trei minute inainte, alt suporter, tatăl unui jucător craiovean, a sărit din tribuna inaltă de cinci metri tot cu intenţia de a-l lovi pe Vădana, insă nu a ajuns prea departe pentru că, in urma contactului cu parchetul sălii, şi-a luxat piciorul, fiind repede prins de forţele de ordine.

Arbitrii meciului, impreună cu observatorul Radu Petre, au decis să fluiere finalul jocului cu cinci minute mai devreme, de teama de a nu exista şi alte probleme, afirmănd că le este pusă viaţa in pericol.

Vădan şi Radu Petre au mai fost in luna mai la meciul din semifinalele Cupei Romăniei, dintre cele două echipe, şi atunci apărănd probleme de acest fel. Atunci oltenii au fost amendaţi cu o mie de lei şi suspendaţi două etape, timp in care au jucat mecirile fără spectatori. "Au venit cu lecţia invăţată de la Bucureşti. Acest Vădan, pe unde ne prinde, ne toacă, iar observatorul urăşte oltenii. Cănd a fluierat finalul meciului i-a zis unui coleg că oricum zarurile sunt aruncate, insă in fotbalul de sală, in cinci minute soarta unui joc se poate schimba. Patronul nostru a spus că dacă vom fi suspendaţi va desfiinţa echipa, iar noi vom rămăne muritori de foame", a afirmat un jucător al gazdelor.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin