x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vă declar soţ şi soţie

Vă declar soţ şi soţie

31 Aug 2007   •   00:00

Ultima comedie a verii intră acum in cinematografe: "Vă declar soţ şi soţie". Protagonişti: Adam Sandler şi Kevin James.

Homosexuali pentru un scop nobil

Ultima comedie a verii intră acum in cinematografe: "Vă declar soţ şi soţie". Protagonişti: Adam Sandler şi Kevin James.

Subiect. Chuck şi Larry sunt doi pompieri, prieteni la cataramă. Prietenia lor devine şi mai strănsă (sau nu) cănd Larry işi dă seama că are nevoie de un partener domestic (un fel de soţ, adică) pentru a rezolva nişte probleme legate de-o asigurare. Cum Chuck ii e dator şi cum parteneriatele domestice intre bărbaţi sunt la ordinea zilei in New York, soluţia e simplă: Chuck va trebui să se insoare cu Larry. Lucrurile scapă de sub control cănd cei doi bărbaţi chiar trebuie să arate căt de mult se iubesc.

Actorii. Adam Sandler este cunoscut in ipostaze de impiedicat, de stăngaci, aşa cum a fost văzut in "Billy Madson" şi "Happy Gilmore", sau de indrăgostit cu puţine şanse de reuşită ca in "The Wedding Singer", "Big Daddy" sau "50 First Dates". El are resurse pentru orice gen de rol, numai comedie să fie. In televiziune, Kevin James s-a impus cu rolul din "The King of Queens", iar in 2005 a uimit cu rolul din "Hitch" alături de Will Smith. Practic, a făcut nouă ani de stand up comedy şi sitcomuri, iar acum s-a axat pe comedii pentru marele ecran.

Acum, aceşti doi actori fac o pereche foarte originală, pentru că, deşi sunt cunoscuţi pentru apetitul lor pentru femei frumoase, singura lor atracţie va fi unul pentru celălalt. In această comedie, "Vă declar soţ şi… soţie?", cei doi joacă rolurile unor bărbaţi normali care ajung in situaţia de a trece drept homosexuali pentru un scop nobil.

×
Subiecte în articol: film