x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedetă - Jean Paul Belmondo revine pe platouri

Vedetă - Jean Paul Belmondo revine pe platouri

de Ovidiu Ciutescu    |    29 Iul 2007   •   00:00
Vedetă  -  Jean Paul Belmondo revine pe platouri



Jean-Paul Belmondo, 74 de ani, aflat in convalescenţă după gravul accident vascular cerebral suferit in 2001, ar putea reveni pe platourile de filmare, a anunţat soţia sa, Natty Belmondo, agenţiei AFP.



Jean-Paul Belmondo, 74 de ani, aflat in convalescenţă după gravul accident vascular cerebral suferit in 2001, ar putea reveni pe platourile de filmare, a anunţat soţia sa, Natty Belmondo, agenţiei AFP.

Revenirea urmează să se concretizeze sub bagheta regizorală a lui Francis Huster care lucrează la un remake după capodopera neorealistă ''Umberto D.'' realizată in 1951 de Vittorio de Sica. Natty Belmondo a confirmat interesul actorului pentru acest proiect, precizănd pentru AFP că acesta este nerăbdător să se intoarcă pe platourile de filmare. ''Nimic nu este insă semnat deocamdată'' a mai adăugat ea.

PIEDICI. Conform unor surse din cadrul companiei de producţie ce urmează să realizeze acest film, incertitudinile cu privire la apariţia lui Jean-Paul Belmondo in distribuţie sunt provocate de agenţiile de asigurări care nu şi-au dat incă acordul din cauza problemelor de sănătate ale starului francez.

Produs de Jean-Louis Livi, filmul ''Umberto D.'', al cărui titlu original in franceză va fi ''Un homme et son chien'' (Un om şi căinele său), spune povestea unui bătrăn pensionar care trăieşte in mizerie, avănd un căine drept singur prieten. Această peliculă urmează să fie filmată in locaţii din Paris şi Marseille. Jean-Paul Belmondo nu a mai filmat din iulie 2001 cănd a jucat unul dintre rolurile principale in pelicula ''Amazone'' alături de Arielle Dombasle.

ACCIDENT. In august 2001 actorul a fost victima unui grav accident vascular cerebral in timpul unei vacanţe in Corsica, fapt care a atras manifestarea unei paralizii parţiale. După acest moment dramatic din viaţa sa Belmondo a urmat un program de recuperare intens, iar progresele sale au fost constante. In decembrie 2002 Jean-Paul Belmondo s-a căsătorit cu Natty, prietena sa de mai bine de 13 ani. In august 2003 actorul a devenit tată pentru a patra oară după naşterea fiicei sale Stella.

×
Subiecte în articol: magazin belmondo