x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete - Becali "monden"

Vedete - Becali "monden"

de Adriana V. Paduraru    |    10 Noi 2006   •   00:00
Vedete - Becali "monden"

Cand nu e la Prima, Dragos Stoica prezinta stiri si cotele apelor Dunarii

Cand nu e la Prima, Dragos Stoica prezinta stiri si cotele apelor Dunarii

Dragos Stoica face parte din bransa tinerilor actori. A terminat Facultatea de Arte - Sectia Actorie a Universitatii Hyperion, unde a avut ca profesori nume mari ale scenei romanesti: Constantin Codrescu, Adela Marculescu, Geo Costiniu, Sebastian Papaiani, Dan Damian. De ce actorie? "In liceu, aveam trei materii care-mi placeau foarte mult: romana, engleza si sport. Inainte sa dau la facultate am avut trei ani - ’90-’92 - in care mi-am impartit viata intre armata si slujbe. Am tot fost sfatuit de colegii de armata de ce nu dau la teatru. Iar dupa ce am terminat stagiul militar - prin octombrie 1992 - , mama m-a anuntat ca ar mai fi o facultate de actorie care mai sustine inca examene de admitere", isi aminteste Dragos.

CASCADOR. Activitatea profesionala cuprinde filme precum: "Terente, regele baltilor", "Filantropica", "Pacala se intoarce". Insa nu numai ca actor diverse productii cinematografice, ci si in postura de cascador: "In timpul facultatii am urmat niste cursuri de miscare si lupte scenice sub bagheta profesorului Ioan Albu. M-au ajutat foarte mult aceste cursuri, intrucat am reusit din banii obtinuti la diverse filmari sa-mi platesc facultatea. "Furia", "Milionari de week-end" sunt peliculele romanesti in care am facut cascadorie. In productii internationale, realizate de Castel Film, am avut si rolisoare, am facut si dublura". "Omul invizibil", "Oblivion", "Trancers 4,5", "Time warrior" si "My name is modesty" sunt cateva dintre filmele pe al caror generic este trecut numele Dragos Stoica.

MONDEN. La emisiunea de la Prima TV a inceput sa lucreze de la 5 septembrie. Talentul sau de a imita diverse personaje l-a indreptatit sa participe la aceasta emisiune, unde il puteti recunoaste ca fiind Gigi Becali. Dragos spune ca si-a descoperit acest talent in liceu, cand a inceput sa imite diversi profesori. S-a "perfectionat" in armata, cu vocile comandantilor de batalion. Insa prima "personalitate" careia i-a dat "voce" este Nicolae Ceausescu. Au urmat Iliescu si alti oameni politici, si nu numai: "La o prima trecere in revista, pot imita vreo opt personaje, dar, cu cateva repetitii, mai gasim vreo trei-patru".

CRAINIC. Cand nu este la Prima TV, Dragos Stoica este la Radio Romania. Crainic. Prezinta stiri, revista presei, dar si cotele apelor Dunarii. Cand nu e nici la radio, e acasa si probabil mestereste ceva. Si-a amenajat un mic atelier in balcon si tot timpul gaseste cate ceva de facut prin casa. Ba chiar si-a renovat de curand casa. Iar daca nici nu mestereste, atunci e in bucatarie - gateste. Desi recunoaste ca, aici, sotia este totusi seful.
×