x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete - Super Nanny

Vedete - Super Nanny

de Adriana V. Paduraru    |    11 Aug 2006   •   00:00
Vedete  -  Super Nanny

Irina Petrea, un amestec de Scarlett O’Hara si Cenusareasa

Irina Petrea, un amestec de Scarlett O’Hara si Cenusareasa

Pe Irina Petrea o stiti de la Prima TV. E Super Nanny... Dadaca... In fiecare saptamana, ea incearca sa "netezeasca" relatia parinte-copil, prin imbunatatirea comunicarii, fara a se ajunge la situatii fara iesire. Iar pentru a-ti face copilul mai cuminte, bataia nu este rupta din rai. "Dimpotriva! Bataia e rupta din iad. Violenta genereaza frica si ura, pune capat oricarei comunicari. Exista si parinti care-si urecheaza ocazional copiii, insa si acest lucru poate fi inlocuit cu succes de cuvinte sau sanctiuni mai rezonabile", spune Irina. Ea a acceptat propunerea de a fi Super Nanny pentru a veni in ajutorul parintilor, dar si al micutilor, intrucat o relatie proasta intre ei aduce, de ambele parti, suparare, frustrare, angoase, gelozie, neimplinire.

"Toate acestea otravesc viata adultului si a copilului in egala masura. Ba, mai mult, surpa temelia existentei viitorului adult. Un copil nefericit, din pricina relatiei sale cu mama sau cu tata, are multe «sanse» sa se transforme intr-un adult nefericit si chiar un sot/sotie si un parinte de cosmar", explica superdadaca. Daca ar avea copii, Irina ar aplica exact aceleasi masuri. "Cred cu tarie in principiile si metodele mele. De ce sa vreau sa gresesc tocmai in privinta propriilor copii? E drept ca cizmarul umbla cu incaltarile rupte si croitorul cu haina descusuta, dar tocmai de aceea voi fi cu si mai multa bagare de seama", ne-a declarat vedeta de la Prima TV.

PASIUNI. Daca ar fi sa se descrie in cateva cuvinte, Irina ar spune despre ea ca este un amestec intre Scarlett O’Hara si Cenusareasa. Iar pasiunile sale sunt copiii, televiziunea, filmul si literatura. "Recent, am inceput sa cochetez cu scenariile de film", a adaugat SuperNanny. Una dintre personalitatile pe care le admira este Winston Churchill. "Fara el, nu se stie daca Anglia ar fi rezistat. Fara ca Anglia sa fi rezistat, nu se stie ce s-ar fi intamplat pe frontul din Rusia. Fara victoria pe frontul din est, infrangerea Germaniei naziste nu ar fi fost posibila mai inainte ca nemtii sa aiba bomba atomica. Daca Hitler ar fi intrat in posesia bombei atomice, astazi, discutia aceasta nu cred ca ar mai fi avut loc. Lumea, nu doar Anglia, ii datoreaza acestui om daca nu recunostinta, cel putin admiratie", a explicat Irina.

×