x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete - Teste cu Ionut

Vedete - Teste cu Ionut

de Miruna Mihalcea    |    19 Ian 2007   •   00:00
Vedete  -  Teste cu Ionut

In studentie a luat "microbul" numit actorie si nu s-a mai vindecat

In studentie a luat "microbul" numit actorie si nu s-a mai vindecat

Talentul i-a fost remarcat la varsta de 5 ani. Daca nu ar fi actor, ar fi aviator, a trecut de la teatru la spoturi publicitare, telenovele si, mai nou, la televiziune. Ionut Adascalitei este prezentatorul emisiunii "Test de fidelitate", difuzata de Antena 1 in fiecare joi, de la ora 20:30.

BAIAT BUN SAU RAU? Carismatic, amabil si cu un simt al umorului bine dezvoltat, Ionut Adascalitei marturiseste ca s-a saturat sa fie "baiat bun". "Incep sa prefer rolurile negative. Asta pentru ca dintotdeauna am fost baiatul bun: Mos Craciun, Prometeu, Constantin Brancoveanu, Robinson Crusoe. Am fost chiar si apostol. Gata! Nu mai vreau. Cred ca datorez acest palmares de erou pozitiv fetei mele, care emana candoare si inocenta. De aceea, mi-am lasat barba, dar nu cred ca am rezolvat mare lucru cu asta. Rolul «Traian» a fost la un pas de a fi cat de cat negativ, dar... asteptam continuarea! Una peste alta, prefer sa joc. Chiar nu conteaza daca esti Fat-Frumos sau zmeul."

TELENOVELE SI LOVELE. In prezent, Ionut Adascalitei este distribuit si in telenovela "Vocea inimii", difuzata de postul Antena 1, de luni pana vineri, de la ora 18:00, unde interpreteaza rolul "Traian". Pe langa piesele de teatru si telenovele, Ionut a aparut si in cateva spoturi publicitare si este de parere ca actorii nu trebuie judecati pentru acest lucru. "Si in spoturile publicitare tot despre roluri interpretate e vorba. Or, se presupune ca un actor e mai indicat de cele mai multe ori in asemenea cazuri. Si nici banii nu sunt de lepadat. Dar ii respect pe cei care nu vor sa fie mercenari." Intrebat daca meseria de moderator este mai dificila decat cea de actor, Ionut a declarat: "La teatru esti «in direct», iar o emisiune poate fi si inregistrata, atunci... poate ca e mai greu sa dai viata unui personaj pe scena, decat sa citesti de pe prompter". Chiar si asa este constient de faptul ca "televiziunea mai are inca secrete dar scoala, repetitiile si filmele studentesti in care am jucat mi-au fost de folos". In timpul liber ii place sa… nu faca nimic. "Si chiar asta fac: nimic. Alteori casc gura la documentare, merg la petreceri, joc Risk, ma dau in spectacol la karaoke, dar, din cand in cand, citesc si mai rezolv si probleme la matematica, rar, dar rezolv, ca mi se face dor."

×