x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Viata ca un pariu - Al Pacino, Diavol si Creator

Viata ca un pariu - Al Pacino, Diavol si Creator

20 Ian 2006   •   00:00
Viata ca un pariu - Al Pacino, Diavol si Creator
FILM
Bun venit in lumea vorace a pariorilor, o lume cruda si lipsita de principii, in care fiecare este pe cont propriu. "Viata ca un pariu/Two for the money" este o calatorie in lumea impatimitilor jocului, care castiga duminica, pentru ca luni sa piarda totul.
Un film plasat in lumea ametitoare si puternic injectata cu adrenalina a celor care stiu totul despre risc, lumea pariurilor sportive. Castigi, pentru ca apoi sa pierzi, soarta decide. Milioane de dolari sunt miza unui joc de-a ,,cine pe cine manipuleaza". Daca reusesti sa anticipezi miscari si sa citesti ganduri, castigi, in caz contrar, pierzi totul. Viata nu iti mai apartine. Te-ai vandut riscului.

INTOARCEREA. Filmul marcheaza intoarcerea lui Al Pacino in interpretarea unui personaj puternic, adaugand o prestatie epocala seriei de filme care a cucerit audienta ("Nasul", "Scarface" etc.). De aceasta data, in rolul lui Walter Abrams - un ,,gladiator" in arena riscului, devenit consilier pentru cei care pariaza, Pacino reuseste sa fascineze prin carisma si energia pe care le da personajului. personaj. Ca si in "Avocatul Diavolului" sau in "Parfum de femeie", Pacino se integreaza in categoria personajelor invingatoare. De aceasta data, el interpreteaza un personaj-guru, care pregateste un tanar parior pentru a deveni cel mai bun, egalul lui sau chiar mai puternic decat el. Diavol si Creator, Walter Abrams reprezinta o combinatie mortala, un adevarat tur de forta pentru Al Pacino.

PARIURILE. Alaturi de Al Pacino, Matthew McConaughey este Brandon Lang, un tanar parior cu inspiratie si inteligenta, un adevarat fenomen al lumii pariurilor, ,,copilul de aur" al Manhattanului. Fost jucator de fotbal american, nevoit sa abandoneze din cauza unui accident, acesta se refugiaza in lumea pariurilor, exploatandu-si la maximum abilitatea de a paria de fiecare data pe cei mai buni. Walter, atras de harul lui Brandon, vede in acesta o ,,mina de aur". Brandon Lang (Matthew McConaughey) se regaseste ca un parior inocent, pregatit sa-si apere bucata de teren cu greu castigata, pentru a intra intr-o lupta directa impotriva ,,parintelui adoptiv".

  • Titlul original: Two For The Money
  • Gen: comedie/drama
  • Regia: D.J. Caruso
  • Cu: Al Pacino, Matthew McConaughey, Rene Russo
  • Durata: 122 de minute
  • Distribuitor: Media Pro Pictures
  • VIDEO&DVD
    SOACRA MEA E O SCORPIE Dupa ce s-a aflat foarte mult timp in cautarea alesului, iata ca l-a si gasit, in persoana doctorului Kevin Fields (Michael Vartan). Totul bine si frumos, pana cand Charlotte "Charlie" Cantilini (Jennifer Lopez) isi gaseste nasul, mai exact soacra... Care este cel mai mare cosmar al unei viitoare mirese?! Raspunsul este simplu: sa aiba parte de o scorpie pe post de soacra. Intruchiparea cosmarului este Viola Fields (Jane Fonda), care, dupa ce a fost concediata din televiziune, se transforma intr-o adevarata scorpie, in momentul in care realizeaza ca se afla pe punctul de a-si pierde fiul si statutul de cea mai importanta femeie din viata acestuia.

    CHARLIE SI FABRICA DE CIOCOLATA Regizorul Tim Burton (Planeta maimutelor, Pestele cel Mare, Atacul martienilor) imprima stilul sau de o imaginatie vie cartii lui Roald Dahl, "Charlie si fabrica de ciocolata". Este o poveste despre un excentric producator de ciocolata, Willy Wonka, (Johnny Depp) si un baiat cu suflet bun dintr-o familie nevoiasa, Charlie Bucket (Freddie Highmore) care traieste in umbra miraculoasei fabrici a lui Wonka. Intr-o zi, Willy Wonka face un anunt crucial. Isi va deschide celebra fabrica si va dezvalui "toate secretele si magia" acesteia pentru cinci copii norocosi, care vor gasi bilete aurii ascunse in interiorul a cinci batoane de ciocolata Wonka alese la intamplare.
    ×
    Subiecte în articol: pacino