x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Victimele politicii

Victimele politicii

07 Apr 2005   •   00:00

VIDEO&DVD
Ce ziceti de un SF politic? "Candidatul altora" este filmul care te va pune pe ganduri. Castigatorii premiilor Oscar Denzel Washington si Meryl Streep, alaturi de castigatorul Premiului Globul de Aur Liev Shreiber, se reunesc sub bagheta regizorului Jonathan Demme pentru a realiza "Candidatul altora" - "The Manchurian Candidate", un remake dupa filmul din 1962 in care Frank Sinatra juca rolul principal.

ELECTORALE. Filmul isi desfasoara actiunea in timpul unei campanii electorale in Statele Unite. Maiorul Bennett Marco - Washington nu poate dormi noaptea si de fapt nici nu ar vrea, deoarece somnul vine intotdeauna cu cosmaruri groaznice.

DISCURSURI. Marco isi petrece zilele compunand discursuri foarte inspirate despre operatiunile plutonului sau in Kuweit si despre eroica misiune a sergentului Raymond Shaw - Shreiber, care a salvat echipa lui Marco si a fost decorat cu Medalia de Onoare. Dar noaptea, visele lui Marco despre operatiunile din Desert devin cosmaruri sinistre si ceea ce este mai ciudat este faptul ca nu seamana deloc cu amintirile sale din timpul zilei. Si Marco incepe sa se intrebe daca acei doi soldati care au murit in schimbul de focuri au avut o soarta nedreapta si daca Shaw este chiar un erou adevarat sau fabricat.

ACTIUNE. Atunci cand Shaw ajunge sa fie nominalizat candidat la postul de vicepresedinte datorita in mare masura ambitiei mamei sale, senatoarea Eleanor Prentiss Shaw - Meryl Streep, Marco trece la actiune.

  • Suport: DVD/VHS
  • An: 2004
  • Genul filmului: Thriller
  • Regie: Jonathan Demme
  • Cu: Denzel Washington, Meryl Streep, Jon Voight
  • Doi extraterestri diabolici

    My-ik (Dietrich Bader, "The Drew Carey Show") si Du-ug (Chris Parnell, "Saturday Night Live") sunt niste extraterestri diabolici de pe Planeta Kabijj. Inarmati cu doua sabii mai ascutite decat propriile minti, acesti extraterestri extraprosti au doua zile si jumatate la dispozitie pentru a cuceri lumea. Si ar putea reusi, dar sunt impiedicati de femei frumoase, vaci nebune si propria prostie.

    Sa omori un rege

    E anul 1645, iar Anglia se afla la sfarsitul unui razboi civil de trei ani. Fortele regaliste au fost infrante de Noua Armata Model, iar regele Charles I a fost aruncat in inchisoare. Liderul rebelilor, generalul Lord Thomas Fairfax, si lordul protector Oliver Cromwell trebuie sa reuneasca tara si sa implementeze schimbarile parlamentare pentru care au luptat. Dar nu dupa multa vreme, viziunea lor incepe sa se clatine.

    VHS KIDS

    Cangurul Jack

    Jack s-a intors intr-un film animat nou-nout de lungmetraj! Atunci cand braconierii il prind pe Jackie Legs in salbaticia Australiei, Louis, Charlie si Jessie sar in actiune! Incercarile lor de a-l salva pe prietenul lor marsupial ii aduc in America, in stralucitorul Las Vegas! Mai nimeresc si in mijlocul unui jaf de bijuterii, iar FBI-ul crede ca ei sunt responsabilii. Pentru a gasi bijuteriile, trebuie sa il gaseasca mai intai pe Jack. Jack in Vegas - meciuri de box, discoteci, cluburi - de unde vrei sa incepi? Iata o aventura de zile mari pentru intreaga familie!

    Meciul secolului

    Swackhammer, proprietarul unui parc de distractii, este in cautare de atractii noi, asa ca decide ca personajele Looney Tunes ii pot aduce popularitatea. Doar ca Bugs Bunny si prietenii lui nu doresc sa ia parte la acest proiect. In foarte scurt timp, personajele Looney Tunes il cheama in ajutor pe Michael Jordan, organizeaza un supermeci de baschet prin care vrea sa isi "rascumpere" libertatea.
    ×