x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Video&DVD

Video&DVD

22 Iun 2007   •   00:00

Cu treizeci de ani in urmă erau iubiţi. Povestea lor de dragoste fascinase intreaga naţiune. Louis Ruinard era un regizor celebru, iar Alice d’Abanville, regina teatrului londonez, era muza lui. Apoi a urmat inexplicabila despărţire. Intreaga ţară a luat parte, alături de cei doi, la sfărşitul unei iubiri pe care o credeau veşnică.

DEZACORD PERFECT. Cu treizeci de ani in urmă erau iubiţi. Povestea lor de dragoste fascinase intreaga naţiune. Louis Ruinard era un regizor celebru, iar Alice d’Abanville, regina teatrului londonez, era muza lui. Apoi a urmat inexplicabila despărţire. Intreaga ţară a luat parte, alături de cei doi, la sfărşitul unei iubiri pe care o credeau veşnică. Timp de treizeci de ani, Louis şi Alice au păstrat tăcerea şi au evitat să se intălnească. Insă, ironia sorţii, Alice, "prima doamnă" a scenei londoneze, este rugată să prezinte premiul pentru intreaga carieră, acordat lui Louis. Alice are acum un soţ, un copil şi un căine care sforăie, iar Louis, nostalgia unei iubiri aproape perfecte.

AGENŢIA SECRETĂ. Trecutul tumultuos al uneia dintre cele mai puternice organizaţii guvernamentale din lume este dezvăluit prin ochii unui singur om, in Agenţia secretă, un film cu Angelina Jolie şi Matt Damon, in rolurile principale, regizat de Robert De Niro. James Wilson (Matt Damon) a inţeles importanţa secretelor, a discreţiei şi a unei vieţi onorabile incă din copilărie, cănd a fost singurul martor al sinuciderii tatălui său. Recrutat in Fraternitatea Sacrosanctă Skull and Bones, incă de cănd era un student optimist şi pasionat al Universităţii Yale, James a inţeles că il aşteaptă un viitor măreţ. Insă devotamentul pentru slujba sa are şi un preţ: sacrificarea idealurilor, şi in cele din urmă, a propriei familii...

×
Subiecte în articol: film