x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Video&DVD

Video&DVD

31 Aug 2007   •   00:00
Jurnalul străzii. Regizorul Richard LaGravenese aduce in prim-plan proiectul "The Freedom Writer’s Diaries: How a Teacher and 150 Teens Used Writing to Change Themselves and the World Around Them", scris de profesoara Erin Gruwell impreună cu elevii ei. Ceea ce incep să scrie elevii "periculoşi" este o odisee impotriva ignoranţei, a neinţelegerii şi a forţelor negative din propriile vieţi, ce le va deschide ochii şi-i va invăţa să devină eroii propriilor vieţi.

Dragonul de Aur. Chris Dubois este un infractor mărunt care, fugind de poliţia din New York, porneşte fără să vrea intr-o aventură care-l va purta spre celălalt capăt al lumii, in misteriosul Oraş Interzis din Tibet. Răpit, luat ca sclav, văndut unor piraţi şi aruncat in lumea jocurilor de noroc şi a kickboxing-ului, Chris (Jean Claude Van Damme) trebuie să treacă testul bărbăţiei intr-o competiţie care adună cei mai buni luptători din intreaga lume.

Crimele din Wonderland. Eroul filmului este John Holmes, vedetă a filmelor porno in anii ’60-’70. Wonderland urmăreşte relaţia lui din ce in ce mai incordată cu iubita adolescentă, dependenţa sa de cocaină, decăderea profesională, conflictul cu un cunoscut traficant de droguri şi, in cele din urmă, implicarea sa intr-o crimă multiplă, petrecută cu prilejul unei tranzacţii de cocaină.

×
Subiecte în articol: film