x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Video & DVD

Video & DVD

05 Oct 2007   •   00:00

•LA VIE EN ROSE

•NOROCOSUL

NOROCOSUL. Acţiunea filmului este plasată in lumea jucătorilor de poker cu mize mari, Las Vegas, locul ideal pentru distracţie. Scenariul a fost scris de căştigătorul Oscarului, scenaristul Eric Roth ("Forrest Gump") şi de regizorul Curtis Hanson.

Inrăitul jucator Huck Cheevr (Eric Bana) o intălneşte pe irezistibila Billie Offer (Drew Barrymore) şi invaţă că in dragoste e ca in jocurile de noroc, unde iţi urmezi inima şi mai puţin raţiunea. Pentru a participa la Turneul Mondial de Poker, Huck face rost de 10.000 $, taxa de participare. Prezenţa sa la turneu insă l-ar putea aduce faţă in faţă cu tatăl său, dublu căştigător al turneului, dar de care se instrăinase cu mult timp in urmă (Rober Duvall).

An: 2007

Suport: DVD

Gen: Dramă

Cu: Drew Barrymore, Eric Bana

Regia: Curtis Hanson

LA VIE EN ROSE. "L’oiseau de Paris" - aşa era numită de presă şi public celebra căntăreaţă Edith Piaf (Marion Cotillard). Din cartierele sărace ale Parisului in luminile orbitoare ale New York-ului, viaţa franţuzoaicei a fost o continuă luptă: să cănte, să supravieţuiască, să iubească, să trăiască. Crescută in sărăcie, salvarea lui Edith a fost vocea sa magică, au fost romanţele ei pasionale şi prietenia pe care a legat-o cu nume mari ale epocii: Yves Montand, Jean Cocteau, Charles Aznavour, Marlene Dietrich, Marcel Cerdan ş.a., ajungănd una dintre cele mai mari figuri muzicale din lumea intreagă.

An: 2007

Suport: DVD

Gen: Dramă/ Muzical

Cu: Marion Cotillard, Gerard Depardieu

Regia: Olivier Dahan

×
Subiecte în articol: film