x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Video & DVD

Video & DVD

12 Oct 2007   •   00:00

•I SE SPUNEA ZODIAC

•CLANUL LUPILOR

I SE SPUNEA ZODIAC. Plecănd de la povestea adevărată a unora dintre cele mai intrigante crime nerezolvate din istoria naţiunii, filmul este un thriller in regia lui David Fincher. Locuitorii din San Francisco sunt terorizati de un şir de crime comise aparent la intămplare. Criminalul obişnuieşte să trimită detectivilor şi jurnaliştilor mesaje criptice, pe care aceştia incearcă să le descifreze pentru a descoperi următoarea victimă. Cea mai recentă crimă a devenit obsesia a patru bărbaţi, obsesie care ii va transforma in stafii ale propriilor identităţi, vieţile lor fiind construite şi distruse de lanţul fără capăt al indiciilor oferite de criminal.

An: 2007

Suport: DVD

Gen: Dramă/thriller

Regie: David Fincher

Cu: Jake Gyllenhaal, Robert Downey jr

CLANUL LUPILOR. In urma anihilării Clanului Căinilor Cenuşii a rămas un singur supravieţuitor. Ambiţionat de suferinţa pierderii familiei sale, el devine un luptător de temut. Aşa incepe epopeea lui Wolfhound.

Hotărăt să-şi facă dreptate cu orice preţ, el porneşte intr-o călătorie plină de aventuri, in urma căreia speră să-i elimine pe toţi cei care i-au asasinat clanul. Ajuns la castelul inamicului său, Wolfhound eliberează doi prizonieri, care se vor dovedi camarazi de incredere: inţeleptul Tilorn şi sclava Niilit. Cei trei străbat şi oraşul Galirad, unde acesta primeşte dificila misiune de a fi protectorul prinţesei Elena, o tănără aflată acum in mare pericol, după ce a fost promisă in căsătorie războinicului Vinitar.

An: 2006

Suport: DVD

Gen: Aventură/dramă

Regie: Nikolai Lebedev

Cu: Aleksandr Bukharov, Oksana Akinshina

×
Subiecte în articol: film