x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Video & DVD

Video & DVD

09 Noi 2007   •   00:00

Conspiratia. Cănd poliţistul londonez de elită PC Nicholas Angel (Simon Pegg) este repartizat in orăşelul liniştit Sandford, el se luptă cu lumea aparent fără crime de aici... şi cu necioplitul său partener Danny (Nick Frost).

Conspiratia. Cănd poliţistul londonez de elită PC Nicholas Angel (Simon Pegg) este repartizat in orăşelul liniştit Sandford, el se luptă cu lumea aparent fără crime de aici... şi cu necioplitul său partener Danny (Nick Frost). Cănd căteva accidente infiorătoare zguduie orăşelul, nu mai este mult pănă cănd visele lui Danny despre acţiuni explozive, curse de maşini şi lupte armate să devină realitate! Este timpul ca aceşti poliţişti de provincie să facă dreptate in stil de mare oraş.

Multumim că fumaţi! Mulţumim că fumaţi! este o satiră despre moralitatea contemporană, corectitudinea politică şi despre conceptul de libertate personală vehiculat in America sub guvernarea Bush. Nick Taylor este purtătorul de cuvănt al companiei "Big Tobacco", iar meseria lui este aceea de a apăra drepturile fumătorilor şi pe cele ale companiilor producătoare de tutun. Nu-i este insă uşor intr-o societate ce doreşte să interzică fumatul şi in calitate de tată care trebuie să fie un model pentru fiul său in vărstă de 12 ani.

×
Subiecte în articol: film