x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Video & DVD

Video & DVD

14 Mar 2008   •   00:00

O noapte cu regele. Filmul este povestea lui Hadassah, o evreică tânără care devine regina Persiei din Vechiul Testament.  Născută &ic

O noapte cu regele. Filmul este povestea lui Hadassah, o evreică tânără care devine regina Persiei din Vechiul Testament.  Născută în sărăcie şi ajunsă orfană, Hadassah este o tânără foarte frumoasă care îi atrage atenţia puternicului rege Xerxes şi care ulterior devine soţia lui. În ciuda statutului său, viaţa sa este în pericol, deoarece statul a decretat ca toţi evreii să fie omorâţi. Sfidându-i pe toţi din jurul său, Hadassah luptă pentru a-şi salva poporul, dar şi pentru a cuceri definitiv inima regelui.

 

Beowulf & Grendel. Inspirat din epopeea anglo-saxonă, numită Beowulf, filmul ne poartă către epoca tumultuoasă a istoriei regatului danez din anul 500 d.Hr. Când numeroşii zei nordici începeau să cedeze teren în favoarea creştinismului, Beowulf (Gerard Butler), un cavaler fidel al regelui Hrothgar (Stellan Skarsgard), este trimis să lupte împotriva unui monstru pe nume Grendel, despre care se credea că este o creatură mitică. Grendel era însă un om simplu care lupta împotriva nedreptăţilor regelui Hrothgar. Ajutat de vrăjitoarea Selma, Beowulf descoperă în cele din urmă adevărata faţă a regelui.

×
Subiecte în articol: film