x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Video & DVD

Video & DVD

04 Apr 2008   •   00:00

Însoţeşte-o pe Barbie în aventura ei în lumea Zânelor Fluturaşi. Mariposa este o zână căreia îi place să citească şi să viseze la lumea din Tărâmul Fluturilor, care este protejat de puterile magice ale Reginei.

Barbie Mariposa. Însoţeşte-o pe Barbie în aventura ei în lumea Zânelor Fluturaşi. Mariposa este o zână căreia îi place să citească şi să viseze la lumea din Tărâmul Fluturilor, care este protejat de puterile magice ale Reginei. Dar după ce Regina este otrăvită de Henna, zâna rea, puterile sale încep să dispară una câte una. Acum totul depinde de Mariposa şi de prietenii ei, care pornesc într-o călătorie pentru a descoperi antidotul care o salvează pe Regină.

 

 

 

Gangster american. Câştigătorul unui premiu al Academiei, Denzel Washington, îşi reuneşte forţele cu Russell Crowe şi Ridley Scott pentru a da naştere acestei poveşti incredibile. Dând dovadă de cruzime şi onoare, fiind un tip calculat şi cunoscând regulile străzilor, Frank Lucas conduce lumea murdară a drogurilor din Harlem. Richie Roberts, un poliţist cinstit, hotărăşte să distrugă imperiul multimilionarului Frank Lucas, fapt care-i pune pe cei doi faţă în faţă, într-o confruntare fără precedent. “Gangster american” este un film sclipitor.

×
Subiecte în articol: film