x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO. John Lewis ne surprinde cu prima reclamă de Crăciun din 2016

VIDEO. John Lewis ne surprinde cu prima reclamă de Crăciun din 2016

de Anca Arambaşa    |    10 Noi 2016   •   16:35
VIDEO. John Lewis ne surprinde cu prima reclamă de Crăciun din 2016

Compania John Lewis a lansat spotul publicitar de Crăciun pentru anul 2016, iar costurile se ridică la 7 milioane de lire sterline, scrie The Independent. Clipul de două minute întruchipează povestea unei fetiţe pe nume Bridget şi a câinelui ei, Buster, de unde şi numele campaniei: Buster the Boxer.

Familia este de culoare, lucru nemaiîntâlnit în clipurile acestei companii, iar părinţii cumpără o trambulină, o instalează în curtea din spate, dar noaptea, aceasta va fi atracţia animalelor sălbatice, pe care doar Buster le vede. Închis în casă, priveşte deznădăjduit cum vulpile, aricii şi veveriţele se distrează şi sar pe trambulină.

În dimineaţa Crăciunului, Bridget fuge pe scări entuziasmată pentru a descoperi cadoul din partea părinţilor, dar Buster iese imediat cum se deschide uşa şi merge direct pe trambulină, sub privirile şocate ale tuturor.

Craig Inglis, Director al Departamentului pentru Clienţi a declarat că anul 2016 a fost unul destul de plin de evenimente şi speră ca „reclama să le aducă un zâmbet pe feţele oamenilor”. Acesta a mai adăugat că „în fiecare an, lucrăm cu o companie de caritate care să susţină ideea reclamei şi sperăm că această campanie va încuraja copiii să descopere viaţa sălbatică din Marea Britanie şi vor susţine The Wildlife Trusts”.

Compania va dona către The Wildlife Trust o parte din vânzările jucăriilor de pluş care vor înfăţişa animalele care apar în spot. Buster va costa 15 lire, iar celelalte, 12 lire, potrivit sursei citate.  

Mai jos aveţi spotul publicitar din 2015 intitulat "Man On The Moon", care a intrat în atenţia internauţilor după rezultatele alegerilor prezindeţiale din Statele Unite ale Americii.

×