x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO! Un porc mistreţ a creat haos pe un aeroport

VIDEO! Un porc mistreţ a creat haos pe un aeroport

20 Dec 2016   •   15:45
VIDEO! Un porc mistreţ a creat haos pe un aeroport
Sursa foto: facebook

Numeroşi poliţişti şi scutieri, dotaţi cu echipamente, au fost nevoiţi să intervină pentru a neutraliza un porc mistreţ, rătăcit pe pista aeroportului internaţional Chek Lap Kok din Hong Kong, relatează marţi AFP. 

"În jurul orei 14:30, un porc mistreţ a intrat în zona cu acces limitat rezervată staţionării avioanelor", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Autorităţii Aeroportuare. "Unitatea de poliţie a aeroportului a imobilizat şi controlat mistreţul", a declarat sursa, precizând că nu au fost perturbate operaţiunile desfăşurate de aeroport. 

Site-ul Apple Daily a postat un clip în care mistreţul este pe cale să fugă din încercuirea poliţiştilor. Alte imagini arată animalul cu botul însângerat imobilizat de trei scutieri. 

Potrivit presei locale, mistreţul a fost transportat la un centru de specialitate pentru a primi îngrijiri. 

Este vorba de o femelă de circa 50 de kg, adaugă presa, care citează Ministerul Agriculturii şi Pescuitului. 

Porcii mistreţi sunt foarte răspândiţi în jungla hong-kongheză. Animalele fac de multe ori incursiuni în zona urbană în căutare de hrană. 

În 2015, un mistreţ a stârnit panică după ce a intrat într-un magazin, a răsturnat un manechin şi a pătruns într-o cabină de probă, provocând fuga personalului şi a clienţilor, mai scrie Agerpres.

×
Subiecte în articol: porc mistret porc mistret aeroport