x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO VIRAL: Cum reacţionează nemţii când află că cel mai bun motor al anului 2013 e american!

VIDEO VIRAL: Cum reacţionează nemţii când află că cel mai bun motor al anului 2013 e american!

20 Sep 2013   •   09:39
VIDEO VIRAL: Cum reacţionează nemţii când află că cel mai bun motor al anului 2013 e american!

Poţi să le spui germanilor că cel mai bun motor din lume a fost construit de Ford, însă nu te aştepta ca ei să fie de acord cu asta. Fapt demonstrat de clipul postat pe YouTube chiar de către contructorul american. Germanii prezenţi la Salonul Auto de la Frankfurt au rămas pur şi simplu şocaţi în momentul în care au aflat că cel mai bun motor al anului 2013 este construit de Ford.

Scroll pentru video

Iniţial, reporterul Paco Erhard întreabă mai mulţi trecători germani ce constructor auto a câştigat, după părerea lor, premiul de "cel mai bun motor al anului 2013". Bineînţeles, fără excepţie, cu toţii răspund că este vorba despre un constructor german.

Însă, în momentul în care Erhard le dezvăluie faptul că Ford a construit cel mai bun motor al anului 2013 reacţiile germanilor oscilează între şoc şi dezgust, scrie New York Daily News.

"Este imposibil!", protestează unul dintre ei, care întoarce spatele reporterului şi pleacă extrem de dezamăgit.

"Nimic nu bate calitatea germană", spune o femeie revoltată.

Constructorul de automobile Ford a luat premiul cel mare la concursului International Engine of the Year Awards. Distincţia a fost acordată pentru propulsorul de 1.0 litri Ecoboost.

×