x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (VIDEO) YouTube îşi anunţă închiderea

(VIDEO) YouTube îşi anunţă închiderea

01 Apr 2013   •   09:16
(VIDEO) YouTube îşi anunţă închiderea
Sursa foto: Youtube

Cei au postat un clip video ce anunţa că YouTube se închide începând cu miezul nopţii şi formarea unui juriu menit să desemneze cel mai bun clip publicat de la lansarea site-ului, care îşi va anunţat verdictul... în zece ani.

Astfel cei de la Google marchează ziua de 1 aprilie, ei au începând încă de duminică cu păcălelile.

În filmuleţul de 3 minute şi 32 de secunde intitulat 'YouTube gata să selecteze un câştigător', echipa din spatele site-ului de video-sharing a afirmat că serviciul se va închide la 1 aprilie. După care, dintre miliardele de postări de pe YouTube, ar urma să se aleagă un câştigător. Procesul de verificare urma să dureze nu mai puţin de 10 ani, iar YouTube s-ar fi relansat în 2023 cu un singur filmuleţ, cel câştigător.

"Suntem foarte aproape de final. În această seară la miezul nopţii, YouTube.com nu va mai accepta noi contribuţii. După opt ani extraordinari, a venit vremea să revedem tot ce a fost publicat şi să selectăm un câştigător", a spus Tim Liston, "directorul de concurs".

"Nu este vorba despre un concurs de popularitate. Clipul 'Gangnam Style' (cu peste un miliard de vizualizări) are la fel de multe şanse să câştige ca un altul văzut de 40 de persoane cu un bărbat care hrăneşte nişte raţe", a subliniat şi CEO-ul YouTube Salar Kamangar.



×
Subiecte în articol: inchidere youtube