x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vin Diesel este Riddick

Vin Diesel este Riddick

27 Ian 2005   •   00:00

VIDEO&DVD
Capul de afis din aceasta saptamana il tine Vin Diesel cu al sau SF "Riddick". Daca nu ati vazut filmul in cinematografe, mai aveti o sansa... In Univers este o perioada intunecata. Planetele cad una dupa alta sub stapanirea Necromogerilor - razboinici cuceritori care ofera lumii intregi o alegere simpla: sa se converteasca sau sa moara.

Aceia care refuza regulile impuse de ei spera in zadar ca cineva sau ceva va incetini cresterea Imperiului Necro.

Rebeli exista, dar au viata scurta, iar salvatorii sunt in numar foarte redus. Cand lucrurile merg prost, supravietuitorii se agata de orice - mituri, profetii, sperante desarte, cum ar fi existenta unor eroi izbavitori. Dar binele nu este intotdeauna antidotul raului, iar legendele pot fi gresite. Uneori, antidotul raului este ceva si mai rau. Ca urmare, un exilat de trista amintire este solicitat sa intre in lupta. El este Riddick (Vin Diesel), un tip caruia nu-i pasa cine stapaneste Universul, atat timp cat este lasat in pace. El locuieste de cinci ani pe o planeta din sistemul Taurus, planeta uitata de Dumnezeu. Aici s-a refugiat si de atunci nu s-a mai uitat inapoi.

Pentru el, totul este neinteresant, orice s-ar intampla, apocalipsa sau pace, tot ceea ce-l preocupa este sa-si salveze pielea. Curand insa, ceva se schimba radical pentru Riddick. Urmatoarele confruntari il vor propulsa intr-o lupta pe viata si pe moarte si-l vor purta intr-o expeditie prin diverse lumi: una idilica, multiculturala aflata sub asediu, o inchisoare subterana aflata sub o lume infernala, un iad adevarat de sorginte vulcanica si, in final, pe nava mama Necro, unde se afla centrul puterii intunecate numit Bazilica.

In batalia finala, totul si toti vor depinde de un singur om.

  • Suport: VHS si DVD
  • An: 2004
  • Genul filmului: SF
  • Regie: David N. Twohy
  • Cu: Vin Diesel, Colm Feore, Thandie Newton, Judi Dench, Karl Urban

    Doi frati

    "Doi frati" e o poveste extraordinara despre fratie si prietenie. In adancul junglei, printre ruinele templelor, se nasc doi pui de tigru. Unul este timid si bland, celalalt, curajos si indraznet. Ei duc o viata lipsita de griji pana intr-o zi, cand sunt prinsi si despartiti de parintii lor si unul de celalalt. Soarta face ca tigrii sa se reintalneasca abia dupa ce au ajuns la maturitate. Se recunosc imediat, dorinta de a se tine de sotii renaste si cei doi evadeaza, pornind intr-o calatorie de neuitat spre casa.

    Un stirist legendar: Ron Burgundy

    Will Ferrell (Vechea gasca, Elf) este Ron Burgundy, un apreciat prezentator de stiri al anilor ’70 din San Diego, care crede ca femeile isi au locul in redactia de stiri doar daca se ocupa de spectacole de moda sau de ultimele descoperiri gastronomice. Atunci cand Ron primeste vestea ca va lucra cu o tanara prezentatoare (Christina Applegate), care e frumoasa, ambitioasa si suficient de inteligenta pentru a nu fi doar o simpla aparitie placuta, incepe razboiul.

    FILME CLASICE

    Postasul suna intotdeauna de doua ori

    Nick Smith este un barbat de varsta medie, proprietar al unui restaurant situat pe marginea soselei principale. Acesta angajeaza un ajutor, Frank Chambers, care incepe o relatie cu frumoasa sotie a proprietarului, Cora. Planul acestora este de a-l ucide pe Nick…

  • Regia: Tay Garnett
  • Cu: Lana Turner, John Garfield, Leon Ames

    Ne vedem in St. Louis

    St. Louis, 1903. Familia Smith, o familie foarte instarita si bine vazuta in oras, are patru fiice frumoase, printre care Esther si micuta Tootie. Esther, in varsta de 17 ani, s-a indragostit de vecinul ei, John, care nu o baga in seama. Totul se schimba cand domnului Smith i se ofera o slujba mult mai buna in New York...

  • Regia: Vincente Minnelli
  • Cu: Judy Garland, Mar-garet O’Brien, Mary Astor
  • ×