x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Violenţa vine de la Hollywood

Violenţa vine de la Hollywood

de Sînziana Stancu    |    22 Oct 2009   •   00:00

Nicole Kidman crede că Hollywood-ul a contribuit mult la răspândirea violenţei împotriva femeilor, pentru că le-a înfăţişat deseori ca pe nişte fiinţe slabe şi obiecte sexuale.



Frumoasa actriţă de origine australiană a vorbit în faţa subcomitetului pentru Afaceri Externe din Congres, ce se ocupă de legislaţia privind violenţa împotriva femeilor de pretutindeni. Nicole Kidman a fost întrebată de către senatorul republican Dana Rohrabacher dacă industria filmului "a jucat un rol negativ" în răspândirea violenţei împotriva femeii. "Probabil", a răspuns Nicole, precizând că ea nu a interpretat asemenea roluri.

A spus însă că Hollywood-ul are şi o parte bună, aceea că industria filmului a făcut şi eforturi pentru a găsi soluţii pentru combaterea violenţei. "În realitate", a mai explicat vedeta, "legile (pentru combaterea violenţei, n.r) nu au putere, iar nepedepsirea vinovaţilor este regula". Nicole a vorbit despre toate acestea în calitate de "ambasador" pentru UNIFEM (Fondul de Dezvoltare pentru Femei al ONU), care promovează legea împotriva violenţei asupra femeilor.

×
Subiecte în articol: magazin