x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIRAL pe net: Directorul unui liceu, dans spontan în mijlocul elevilor, în biblioteca şcolii. Bărbatul "rupe" podeaua în stil irlandez (VIDEO)

VIRAL pe net: Directorul unui liceu, dans spontan în mijlocul elevilor, în biblioteca şcolii. Bărbatul "rupe" podeaua în stil irlandez (VIDEO)

25 Oct 2012   •   11:22
VIRAL pe net: Directorul unui liceu, dans spontan în mijlocul elevilor, în biblioteca şcolii. Bărbatul "rupe" podeaua în stil irlandez (VIDEO)

Directorul unui liceu a dat un spectacol pe cinste elevilor după ce s-a alăturat unui tânăr de culoare care dansa în mijlocul bibliotecii.

Filmuleţul, care a devenit viral pe Internet, îl arată pe Norris Ogbuagu, elev al unui liceu din Chicago, cum începe să danseze în bibliotecă, pentru colegi. La un moment dat, îl vede intrând pe directorul John Fanning intrând în bibliotecă. Elevul îşi continuă dansul, în aplauzele colegilor. Fanning râde şi îl aplaudă pe elev pentru felul în care dansează.

Norris nu se simte intimidat de prezenţa directorului şi îşi continuă reprezentaţia chiar în faţa lui Fanning, care este îmbrăcat la costum şi cravată şi are mai multe cărţi în mâna stângă.

Interesant este că, în loc să pună capăt spectacolului, Fanning decide că vrea să demonstreze propria tehnică. Aşa că începe să danseze în stilul irlandez, stârnind râsetele elevilor aflaţi în bibliotecă.

"Am fost uluit. Nu am crezut că o va face. Dar când am văzut că începe să danseze am amuţit. A fost extraordinar şi foarte amuzat", a declarat Norris Ogbuagu.

Filmuleţul a strâns o jumătate de vizualizări în doar patru zile.

×
Subiecte în articol: dans director liceu biblioteca scolii