x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 2 zodii favorizate de Luna plină din 23 mai 2024

2 zodii favorizate de Luna plină din 23 mai 2024

de Moira Dună    |    22 Mai 2024   •   09:30
2 zodii favorizate de Luna plină din 23 mai 2024
Sursa foto: Hepta

Luna plină din 23 mai 2024 este ultima din aceasttă primăvară. Ea se află aici pentru a ne reconecta cu cele mai înalte aspirații înainte de venirea verii.

Această lunație este plină de abundență și de un sentiment de aventură, deoarece înflorește în semnul de foc sălbatic și cu spirit liber al Săgetătorului, încurajând pe toată lumea să-și lărgească orizonturile și să caute curcubeul dincolo de norii de furtună.

Acesta este un moment puternic pentru a-ți urmări visele, indiferent de cum arată harta natală, dar pentru câteva semne zodiacale norocoase, ar putea fi cel mai mare moment de manifestare lunară din an.

La momentul acestei lunații, Soarele tocmai a intrat în Gemeni, dând startul sezonului Gemeni 2024 – care este de obicei un moment pentru a îmbrățișa tendințele tale de fluture social și a te conecta cu momentul prezent. Cu toate acestea, cu Luna plină din mai răsărind pe partea opusă a zodiacului, în Săgetătorul lumesc și filozofic, vei dori să micșorezi de la toate distragerile zilnice pentru a obține o imagine de ansamblu asupra obiectivelor tale de ansamblu. Este un moment fabulos pentru a-ți urmări entuziasmul și a avea încredere că universul te va ajuta să așezi lucrurile la locul lor.

De asemenea, există un eveniment cosmic special care are loc în aceeași zi cu Luna plină: conjuncția anuală Jupiter-Venus. Norocosul Jupiter și romantica Venus sunt cunoscute drept cele două „planete benefice” în astrologia tradițională deoarece ambele tind să aducă pozitivitate și binecuvântări în tot ceea ce ating.

Această unire specială a Marelui și Micului benefic este deosebit de abundentă, deoarece nu are loc numai la ultimul grad al semnului de pământ luxuriant Taur, dar și o conexiune dulce de la planeta viselor Neptun. Aceasta înseamnă că, împreună cu magia aventuroasă și cu inima deschisă a Lunii pline, vei lucra și cu energia opulentă și fastuoasă a acestei conjuncții planetare strălucitoare. Așteaptă-te la oportunități mari în romantism, bani și creativitate, și permite fanteziilor să curgă liber.

Taur (20 aprilie-20 mai)
Luna plină din mai se ridică în adâncul și misterioasa ta casă a opta, aducând la suprafață dorințele ascunse și ajutându-te să îmbrățișezi părțile din tine pe care poate ți-ai fost teamă să le arăți lumii înainte. Dar ceea ce face această lunație deosebit de puternică pentru Tauri este că formează o opoziție cu planeta abundenței Jupiter și planeta iubirii Venus, ambele fiind aliniate la ultimul grad al semnului tău zodiacal, aducând un an întreg de oportunități de manifestare la un punct culminant. .

Jupiter își va încheia perioada de un an în semnul tău la doar două zile după Luna plină și nu se va întoarce aici pentru mai mult de un deceniu - așa că aceasta este șansa ta de a valorifica toate obiectivele, speranțele și dorințele care s-au acumulat în viața ta în ultimul an. Ceea ce face acest moment de manifestare și mai puternic este faptul că norocosul Jupiter este în prezent într-o conjuncție perfectă cu luxoasa Venus, planeta ta dominantă. Acest lucru face să atragi dragoste, bani și noi oportunități mai ușor. Profită de magie!

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)
23 mai aduce Luna plină în zodia ta, așa că, în mod natural, vei simți efectele ei mai puternic decât restul zodiacului. Această lunație este unul dintre cele mai bune momente ale anului pentru a te scufunda în obiectivele tale și pentru a îmbrățișa noi aventuri, așa că fii spontan și profită de orice oportunități îți apar în cale. Luna este susținută de planeta transformaării Pluto, oferindu-ți o focalizare ascuțită când vine vorba de a urmări ceea ce vrei.

În plus, planeta ta guvernantă Jupiter este în prezent ghemuită cu Venus în sectorul de productivitate al hărții tale, aducând mult noroc în orice, de la relații de muncă la chestiuni financiare. În calitate de Săgetător condus de Jupiter, simți binecuvântările acestei conjuncții Jupiter-Venus în mare măsură și poți folosi această explozie de magie cosmică pentru a atrage noi oportunități profesionale sau pentru a face progrese serioase către obiectivele tale personale. Universul te accelerează către succes, așa că urcă-te la bord și profită de energia abundentă a Lunii pline, notează bustle.com.


 

×
Subiecte în articol: zodii lună plină