x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care manifestă cele mai frecvente schimbări de dispoziție

3 zodii care manifestă cele mai frecvente schimbări de dispoziție

de Moira Dună    |    09 Oct 2024   •   18:00
3 zodii care manifestă cele mai frecvente schimbări de dispoziție
Sursa foto: Jamie Brown Unsplash.com

Schimbările de dispoziție pot fi intense și imprevizibile, iar unele semne zodiacale sunt mai predispuse la acestea decât altele. Acest lucru poate fi cauzat de planetele lor dominante sau de influențele elementelor. 

Iată 3 zodii care experimentează schimbări frecvente de dispoziție:

Rac
Racul, guvernat de Lună, este semnul zodiacal cel mai strâns asociat cu emoțiile și sentimentele. Așa cum Luna controlează mareele, ea influențează și undele emoționale ale unui Rac. Aceștia  profund sensibili și intuitivi, ceea ce înseamnă că absorb energia din jurul lor și pot trece rapid de la a fi calmi și încrezători la a se simți copleșiți.

Racii sunt cunoscuți pentru natura lor grijulie dar atunci când lucrurile devin grele sau se simt neînțeleși, starea lor de spirit poate evolua. Această conexiune cu emoțiile lor și fluxul și refluxul constant al sentimentelor lor îi fac unul dintre cele mai capricioase semne din zodiac.

Gemeni
Gemenii, conduși de Mercur, planeta comunicării, sunt un semn cunoscut pentru dualitatea sa. Acest semn de aer poate trece într-o clipă de la optimist și plin de viață la iritabil și retras. Gemenii sunt curioși în mod natural și iubesc să se implice cu oamenii, dar mintea lor rapidă îi poate face uneori să se simtă împrăștiați și copleșiți.

Pentru că jonglează în mod constant cu gândurile, ideile și emoțiile, starea lor de spirit se poate schimba dramatic în funcție de situație. Într-un moment pot părea lipsiți de griji, iar în următorul sunt complet stresați sau frustrați. Acest lucru îi surprinde și pe ei!

Pești
Peștii, condusi de Neptun, sunt un semn de apă incredibil de emoțional și sensibil. Schimbările de dispoziție provin adesea din natura lor empatică, deoarece au tendința de a absorbi sentimentele și energiile celor din jur. Acest lucru îi poate lăsa epuizați din punct de vedere emoțional sau copleșiți. Peștii trăiesc adesea în propria lor lume de vis, iar când realitatea nu se potrivește cu viziunile lor idealiste, starea lor de spirit se poate schimba rapid.

Sensibilitatea lor față de mediul înconjurător și tendința lor de a se pierde în emoții fac din Pești unul dintre semnele cele mai schimbătoare când vine vorba de dispoziție. Ei pot trece de la a fi profund plini de compasiune și cunoaștere la a se simți pierduți și neînțeleși, potrivit naderalterations.com.

×
Subiecte în articol: zodii schimbator