x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 Zodii atrag norocul pe 5 Septembrie 2024

3 Zodii atrag norocul pe 5 Septembrie 2024

de Andreea Tiron    |    04 Sep 2024   •   23:45
3 Zodii atrag norocul pe 5 Septembrie 2024
Sursa foto: Hepta/3 Zodii atrag norocul pe 5 Septembrie 2024

Este destul de ușor pentru trei zodii să atragă noi și interesante oportunități pe 5 septembrie, deoarece totul în univers indică succesul în acest sens.

Ce vor experimenta cele trei zodii în această joi este un val de încredere în sine, care va duce la o forță de atracție. Atragem ceea ce dorim, iar în timpul Lunii în creștere în Leu, atragem oportunități. Deși acest lucru poate fi orientat spre afaceri, prezența lui Venus în tranzit sugerează că dragostea ar putea să își facă apariția, de asemenea. Dacă suntem una dintre aceste trei zodii, nu doar că vom simți că universul ne oferă o mare oportunitate, dar vom fi mai mult decât încântați că nu o ignorăm, că o acceptăm și că nu suntem cinici sau temători în fața a ceea ce urmează. Atragem cele mai bune lucruri și suntem acolo să le trăim.

Trei zodii care atrag noi oportunități pe 5 septembrie 2024

Balanță
Astăzi te simți pregătit pentru orice. Ai așteptat toată vara să se întâmple ceva și ai avut mereu în minte că probabil  în septembrie vei putea profita de oportunitățile excelente.

Și ai avea dreptate, deoarece este timpul ca oportunitățile să înceapă să vină spre tine. Ești obișnuit cu acest tip de sincronizare; ai anticipat bogățiile unui nou sezon și lucrezi bine acum. Atragi noi oportunități în acest timp și valorifici la maximum ceea ce ți se oferă.

Te simți bine în general, deoarece multe dintre activitățile în care ești implicat au loc pentru creștere, și în timpul Lunii în creștere în Leu, le vezi pe toate ca fiind potențial fabuloase. În sfârșit, lucrurile se schimbă pentru tine și te vezi mișcându-te într-o direcție foarte pozitivă în curând. .

Scorpion
În timpul Lunii în creștere în Leu, vei simți cum puterea din tine începe să capete avânt; lucrurile se așază pentru tine, și știi cum se întâmplă în viața ta, un lucru bun duce la altul și așa mai departe. Ești pe val acum, iar 5 septembrie marchează începutul unui șir întreg de oportunități excelente.

Ai și energia necesară pentru a întâlni aceste oportunități, ceea ce este un motiv important pentru care ți se oferă. Ești, evident, persoana potrivită pentru această muncă, fie că este vorba de muncă profesională sau romantică. Orice ar fi, ești în apogeul formei tale acum și simți că poți fi cel mai bun în tot ceea ce faci.

Pentru că această Lună este în creștere, știi în adâncul inimii tale că acesta este doar începutul. Faptul că poți atrage astfel de oportunități acum îți arată că acesta este doar începutul a ceea ce urmează. Ești pregătit pentru mai mult și vei primi din ce în ce mai mult, deoarece aceasta este ceea ce te face să te simți viu și bine, Scorpion.

Capricorn
Se pare că tocmai ai pășit într-o lume plină de oportunități și știi asta. Și când oportunitatea bate la ușa ta, întotdeauna îi răspunzi cu un zâmbet. Ești una dintre acele persoane mereu pregătite; anticipezi norocul la fiecare pas și ești gata pentru acesta.

Atitudinea ta strălucește pe 5 septembrie și este amplificată de Luna în creștere în Leu. Ceea ce se întâmplă apoi este că observi cât de ușor este pentru tine să crezi într-o oportunitate și să o faci să devină realitate. Ceea ce înseamnă, esențial, este că, deoarece crezi în tine, poți crea un vortex de atracție; atragi oportunități. Și, deoarece Luna în creștere în Leu este o lună în creștere cu un strop de Venus, vei descoperi că indiferent unde te va duce această nouă oportunitate, va fi ceva ce iubești. 

×