x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care au o săptămână grozavă între 10-16 ianuarie 2022

3 zodii care au o săptămână grozavă între 10-16 ianuarie 2022

10 Ian 2022   •   16:17
3 zodii care au o săptămână grozavă între 10-16 ianuarie 2022
Sursa foto: Hepta

Din când în când avem o săptămână în care putem spune că stelele sunt în favoarea noastră. Astfel că acum vom avea o perioadă plină de noroc, vești grozave și situații de muncă promițătoare, scrie yourtango.com.

Suntem conștienți de ceea ce se întâmplă și nu acționăm decât dacă ne simțim confortabil. Luna face sextil cu Saturn, ceea ce ne face inspirați, gânditori și pregătiți. Ne asumăm responsabilitatea pentru vorbele și acțiunile noastre. Lună se află în careu cu Venus și ne ajută în viețile noastre amoroase. Totodată, Luna în Berbec și Luna în trigon cu Marte ne ajută să ne exprimăm intențiile și să arătăm celorlalți că avem puterea de a realiza ceea ce spunem. 

Iată 3 zodii favorizate în această săptămână.

Berbec

Te descurci bine astăzi pentru că vei vedea, în sfârșit, o direcție pentru tona ta de energie. Ceea ce va începe ca o săptămână de îndoieli și reținere, se va transforma în scurt timp într-un proiect al cărui obiectiv poate fi atins. În dragoste îți vei spune punctul de vedere și vei fi răsplătit cu un adevăr. Talentele creative îți sunt puse la lucru.

Vărsător

Uneori ai nevoie de ceva timp pentru a fi productiv, iar acest lucru este notabil la începutul anului. De îndată ce începe săptămâna, vei simți ă ai un scop. Deși de multe ori spui că ceea ce se întâmplă are un motiv, vei descoperi unul dintre aceste motive într-o problemă mai veche. Ceea ce vei descoperi este ceva complet diferit de ceea ce credeai, iar acest nou câștig îți va deschide porțile către o nouă experiență în viitor. Te vei simț mai curajos decât în ​​trecut, iar viitorul nu ți se va părea la fel de intimidant.

Pești

Munca îți oferă structura și direcția vieții, ceea ce pentru tine este important Foarte puține lucruri îți stau în cale acum și asta înseamnă că îți vei putea îndeplini sarcinile și vei finaliza ceea ce ai început.

×
Subiecte în articol: horoscop